ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - פשטידות
מתכונים לחנוכה
מתכונים - פשטידות

פשטידת תפוחי אדמה ובטטות

מאת ליאורה חוברה


מנה צבעונית, המשלבת כתומים לחימום התפריט. אפשר להשתמש בבטטות בלבד ללא תפוחי האדמה. נפלא לאירוח וגם לבני הבית.
12 מנות 80 קלוריות למנה. בהכנה משמינה בתוספת שמנת וגבינה צהובה יתווספו לכל מנה 75 קלוריות.

חומרים:
4 תפו"א בינוניים
2 בטטות בינוניות
3 בצלים
4 כפות שמן זית
מלח גס, פלפל שחור טחון טרי
3 עגבניות
3 - 4 ענפי רוזמרין (רצוי טרי)

אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה, הבטטות והבצלים.
פורסים לפרוסות דקות בעובי של כ-3 מ"מ, בסכין חדה או בעזרת להב פריסה במעבד מזון.
בקערה גדולה מערבבים תפוחי אדמה, בטטות, בצלים, שמן זית, מלח ופלפל. משטחים את התערובת בתבנית רחבה ושטוחה בקוטר 30.
חותכים את העגבניות לקוביות ומפזרים מעל התערובת.
מקשטים בעלי רוזמרין.
אופים בתנור בחום 200 מעלות במדף העליון כשעה, עד שתפוחי האדמה רכים בנעיצת מזלג.


המתכון מתוך ספרה של ליאורה חוברה, 365 יום בלי תירוצים, בהוצאת כנרת










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים