לביבות גבינת עזים מטוגנות ברוטב פלפלים

חומרים ל- 4 מנות:250 גר' גבינת עזים (רולדת עזים ממחלבות גד)2 פלפלים אדומים קלויים בתנור וקלופים200 גר' עלי ארגולה50 גר' ממרח זיתים שחוריםכוס קמחכוס פירורי לחם2 ביצים1 כף קצחמלח, פלפלחומץ בן יין אדום1 כפית סוכר1 שן שוםשמן זית לתיבולשמן סויה לטיגוןטבסקו אופן ההכנה: חותכים את הגבינה ל- 12 חלקים שווים, במשקל 20 גר' יחידה, יוצרים צורת לביבה ומצפים (כמו שניצל) בקמח, ביצה ופירורי לחם בתוספת מלח, פלפל וגרעיני קצח.במעבד מזון יוצרים את רוטב הפלפלים:מרסקים את הפלפלים הקלופים ללא גרעינים בתוספת שן שום, 5 כפות חומץ, מלח, פלפל, טבסקו וכפית סוכר.מוסיפים בהדרגה ותוך כדי עבודה 1/2 כוס שמן זית, בודקים טעם ושומרים במקרר.שוטפים ומנקים את עלי הארגולה ומייבשים.להגשה מתבלים את עלי הארגולה במעט שמן זית, חומץ בן יין אדום, מלח ופלפל ומסדרים סלט קטן במרכז כל צלחת.יוצקים מרוטב הפלפלים על הצלחת סביב הסלט. במחבת רחבה מחממים שמן סויה ומטגנים את הלביבות חצי דקה מכל צד.מעבירים לנייר סופג ומשם לצלחת.מסדרים שלוש לביבות על גבי הרוטב, מקשטים בשלוש כפיות ממרח זיתים ומגישים מיד.

חומרים ל- 4 מנות:
250 גר' גבינת עזים (רולדת עזים ממחלבות גד)
2 פלפלים אדומים קלויים בתנור וקלופים
200 גר' עלי ארגולה
50 גר' ממרח זיתים שחורים
כוס קמח
כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף קצח
מלח, פלפל
חומץ בן יין אדום
1 כפית סוכר
1 שן שום
שמן זית לתיבול
שמן סויה לטיגון
טבסקו

אופן ההכנה:
חותכים את הגבינה ל- 12 חלקים שווים, במשקל 20 גר' יחידה,
יוצרים צורת לביבה ומצפים (כמו שניצל) בקמח, ביצה ופירורי לחם בתוספת מלח, פלפל וגרעיני קצח.
במעבד מזון יוצרים את רוטב הפלפלים:
מרסקים את הפלפלים הקלופים ללא גרעינים בתוספת שן שום, 5 כפות חומץ, מלח, פלפל, טבסקו וכפית סוכר.
מוסיפים בהדרגה ותוך כדי עבודה 1/2 כוס שמן זית, בודקים טעם ושומרים במקרר.

שוטפים ומנקים את עלי הארגולה ומייבשים.

להגשה
מתבלים את עלי הארגולה במעט שמן זית, חומץ בן יין אדום, מלח ופלפל ומסדרים סלט קטן במרכז כל צלחת.
יוצקים מרוטב הפלפלים על הצלחת סביב הסלט.
במחבת רחבה מחממים שמן סויה ומטגנים את הלביבות חצי דקה מכל צד.
מעבירים לנייר סופג ומשם לצלחת.
מסדרים שלוש לביבות על גבי הרוטב, מקשטים בשלוש כפיות ממרח זיתים ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר