לביבות מטוגנות

חומרים:6 תפוחי אדמה מזן "רוזנה" – מגוררים בפומפייה 1 בצל בינוני, חצוי ופרוס דק (למי שאוהב בצל)2 ביציםחצי כוס קמחמלח ופלפלאופן ההכנה:יש להשרות במסננת את תפוחי האדמה המגוררים והבצל החתוך כדי לסחוט את הנוזלים.לערבב את כל החומרים בקערה. מלבבים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן חם.ניתן להוסיף לתערובת 3 כפות פטרוזיליה חתוכה דק.

חומרים:
6 תפוחי אדמה מזן "רוזנה" – מגוררים בפומפייה
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס דק (למי שאוהב בצל)
2 ביצים
חצי כוס קמח
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
יש להשרות במסננת את תפוחי האדמה המגוררים והבצל החתוך כדי לסחוט את הנוזלים.
לערבב את כל החומרים בקערה.
מלבבים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן חם.

ניתן להוסיף לתערובת 3 כפות פטרוזיליה חתוכה דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר