לביבות תפוחי אדמה עם פסטו

4 מנות, זמן הכנה: 30 דקות מצרכים:חצי קילו תפו”א 4 כפות קמח 2 ביציםמלחפלפל שחורפסטו קלאסי פרסקו (ניתן להחליף עם כל אחד ממוצרי פרסקו)שמן לטיגוןאופן ההכנה: מקלפים את תפו”א ומבשלים במים עד שיתרככו. מועכים אותם למחית חלקה, ומוסיפים את שאר החומרים, למעט הפסטו והשמן. מניחים את התערובת להתייצב במקרר כשעה. מהבלילה יוצרים בעזרת כף כדורים קטנים, יוצרים בהם גומה קטנה באמצע ושמים את הפסטו בעזרת כפית בגומה. משטחים את הכדורים לצורת לביבות ומטגנים בשמן בגובה של כחצי ס”מ.סופגים את עודפי השמן בנייר סופג ומגישים. למי שלא רוצה לטגן: אפשר גם בתנור בחום של 180 מעלות ל- 20-30 דקות.פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים www.frescofarm.co.il

4 מנות, זמן הכנה: 30 דקות
 
מצרכים:
חצי קילו תפו”א
4 כפות קמח
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
פסטו קלאסי פרסקו (ניתן להחליף עם כל אחד ממוצרי פרסקו)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מקלפים את תפו”א ומבשלים במים עד שיתרככו.
מועכים אותם למחית חלקה, ומוסיפים את שאר החומרים, למעט הפסטו והשמן. מניחים את התערובת להתייצב במקרר כשעה.
מהבלילה יוצרים בעזרת כף כדורים קטנים, יוצרים בהם גומה קטנה באמצע ושמים את הפסטו בעזרת כפית בגומה.
משטחים את הכדורים לצורת לביבות ומטגנים בשמן בגובה של כחצי ס”מ.
סופגים את עודפי השמן בנייר סופג ומגישים.

למי שלא רוצה לטגן: אפשר גם בתנור בחום של 180 מעלות ל- 20-30 דקות.

פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים
www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר