עיג’ה כרישה וזיתים

3 מנות, זמן הכנה: 20 דקות מצרכים:1 גבעול כרישה חצוי לאורכו פרוס דק.20 גרם חמאה50 גרם גבינה בולגרית מגוררת30 גרם גבינת קשקבל או גבינה צהובה מגוררת1 בצל גדול קצוץ4 ביציםכ-2 כפות קמח מצה או קמח רגיל או פירורי לחם2 כפות טפאנד זיתים שחוריםצרור עירית קצוצהמלח ופלפל שחור גרוסלהגשה: שמנת חמוצה מתובלת במלח ופלפל שחור גרוס.אופן ההכנה: מאדים את הכרישה בחמאה עד לריכוך ומצננים. מערבבים את הכרישה בקערה עם שאר החומרים.מחממים מחבת עם שמן קנולה.יוצקים לביבות בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.מגישים עם שמנת חמוצה מתובלת במלח ופלפל שחור גרוס.פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים www.frescofarm.co.il

3 מנות, זמן הכנה: 20 דקות

מצרכים:
1 גבעול כרישה חצוי לאורכו פרוס דק.
20 גרם חמאה
50 גרם גבינה בולגרית מגוררת
30 גרם גבינת קשקבל או גבינה צהובה מגוררת
1 בצל גדול קצוץ
4 ביצים
כ-2 כפות קמח מצה או קמח רגיל או פירורי לחם
2 כפות טפאנד זיתים שחורים
צרור עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:
שמנת חמוצה מתובלת במלח ופלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:
מאדים את הכרישה בחמאה עד לריכוך ומצננים.
מערבבים את הכרישה בקערה עם שאר החומרים.
מחממים מחבת עם שמן קנולה.
יוצקים לביבות בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים.
מוציאים לנייר סופג.
מגישים עם שמנת חמוצה מתובלת במלח ופלפל שחור גרוס.

פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים
www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר