מרכיבים:
240 גרם קינואה מבושלת
90 גרם אורז בר מבושל
85 גרם עגבניות
10 גרם בצל ירוק
25 גרם פטרוזיליה קצוצה
10 גרם רוקט
1 ביצה
35 גרם קמח לבן
20 גרם בצל סגול
אופן ההכנה:
לבשל את הקינואה 10 דקות במים רותחים, לסנן ולשטוף במים קרים (ממש כמו פסטה).
לבשל את אורז הבר 40 דקות עד שהוא נפתח.
לקלף את העגבניות ולקצוץ לקוביות קטנות.
לקצוץ את עשבי התיבול.
לערבב את כל החומרים עם כל המרכיבים, ולהכניס למקרר לחצי שעה.
ליצור ביד לביבות בגודל רצוי (50 ג"ר ללביבה).
לטגן במחבת עם שמן זית חם, עד קבלת גוון זהוב.