פשטידת ירקות

חומרים:450 גרם ירקות מעורבים קפואים (כגון "לקט כפרי" או "לקט נורמנדי")1 בצל קצוץ2 כפות אבקת מרק בטעם עוף2 ביצים2 כפות מיונז דל-קלוריותפלפל שחור ופפריקה לפי הטעםאופן ההכנה:מפשירים את הירקות במיקרוגל במשך כ-5 דקות ומעבירים לקערה. שמים את הבצל במחבת על אש בינונית, מכסים ומאדים עד שמתרכך.מוסיפים את הבצל לקערת הירקות ומערבבים. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית משומנת קלות.אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30 דקות.מתכון מהספר "מרזים עם אולגה רז"

חומרים:
450 גרם ירקות מעורבים קפואים (כגון "לקט כפרי" או "לקט נורמנדי")
1 בצל קצוץ
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
2 ביצים
2 כפות מיונז דל-קלוריות
פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם

אופן ההכנה:
מפשירים את הירקות במיקרוגל במשך כ-5 דקות ומעבירים לקערה.
שמים את הבצל במחבת על אש בינונית, מכסים ומאדים עד שמתרכך.
מוסיפים את הבצל לקערת הירקות ומערבבים.
מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת קלות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30 דקות.

מתכון מהספר "מרזים עם אולגה רז"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר