רושטי תפוחי אדמה עם סלמון ומסקרפונה

רושטי, לביבה עדינה מתפוחי אדמה, היא הבסיס לארוחה ממטבחו של השף אליאב גולברג הכוללת סלמון מעושן ומסקרפונה עשירה

רושטי, לביבה עדינה מתפוחי אדמה, היא הבסיס לארוחה ממטבחו של השף אליאב גולברג הכוללת סלמון מעושן ומסקרפונה עשירה.

רכיבים:
200 גרם סלמון מעושן
תפוח אדמה גדול
כפית עלי טימין קצוצים
4 בצלי שאלוט, קצוצים ומטוגנים
6 כפות גבינת מסקרפונה גד
4 כפות יוגורט כבשים
כפית עירית קצוצה
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
להכנת לביבות תפוחי אדמה:
מגרדים בפומפייה תפוח אדמה לקערה ומתבלים במלח, פלפל וטימין.
יוצרים לביבות בקוטר של כ-5 ס"מ
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את לביבות תפוחי האדמה כ-3 דקות מכל צד, עד להזהבה

להכנת קרם מסקרפונה:
מקציפים במיקסר מסקרפונה עם שמנת חמוצה עד לקבלת קציפה אחידה.

מרכיבים את המנה:
מניחים על צלחת אישית לביבת רושטי ומעליה פיסת סלמון מעושן.
יוצקים מעל קרם מסקרפונה ומפזרים מעט שאלוט מטוגן ועירית קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר