רכיבים ל-6 מנות:
3 ביצים
1 ורבע כוסות קמח
1 שקיק אבקת אפיה
2 כפות גבינת עיזים מפוררת (ניתן להשתמש גם בגבינת טופו)
2 פלפלים אדומים
1 פלפל צהוב
חצי כוס חלב (ניתן להשתמש גם בשמנת צמחית)
1 קופסת טונה סטארקיסט בטעם טבעי
חמאה לשימון התבנית (ניתן להשתמש במחמאה)
6 כפות שמן זית
שמיר לקישוט
אופן ההכנה:
לצלות את הפלפלים, לקלף, לנקות מגרעינים, לחתוך לרצועות דקות ולטגן במחבת משומנת בשמן זית במשך 20 דקות.
בקערה – לטרוף את הביצים, הקמח, אבקת האפייה ולהוסיף את השמן.
להוסיף את הפלפלים הקלויים.
להוסיף את החלב (ניתן להשתמש גם בשמנת צמחית).
להוסיף את גבינת העזים הטרייה.
להוסיף את הטונה המפוררת.
לצקת לתוך תבנית פשטידה משומנת בחמאה וקמח.
לאפות בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.
צילום דרור כץ