פריטטה קישואים ופלפלים

מרכיבים עבור מנה זוגית:3 ביצים1 כף מיונז הלמנ'ס או הלמנ'ס לייט1 קישוא פרוס דק לטבעות20 גר' פטרוזיליה קצוצה1 בצל ירוק קצוץ½ פלפל אדום חתוך לרצועותמלח, פלפל שחור גרוסמעט שמן לטיגוןאופן ההכנה: טורפים בקערה את הביצים בתוספת כף מיונז למסה אחידה ככל האפשר.מוסיפים לביצים את הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הירוק.מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים את הקישואים והפלפלים טיגון קצר ומתבלים במלח ופלפל.יוצקים את הביצים למחבת ומטגנים כדקה – שתיים.מעבירים את המחבת לתנור חם להמשך אפייה למשך 4-5 דקות.מגישים ישר מהתנור עם המחבת, אין צורך להפוך את הפריטטה בעת ההכנה או ההגשה.

מרכיבים עבור מנה זוגית:
3 ביצים
1 כף מיונז הלמנ'ס או הלמנ'ס לייט
1 קישוא פרוס דק לטבעות
20 גר' פטרוזיליה קצוצה
1 בצל ירוק קצוץ
½ פלפל אדום חתוך לרצועות
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:
טורפים בקערה את הביצים בתוספת כף מיונז למסה אחידה ככל האפשר.
מוסיפים לביצים את הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הירוק.
מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים את הקישואים והפלפלים טיגון קצר ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הביצים למחבת ומטגנים כדקה – שתיים.
מעבירים את המחבת לתנור חם להמשך אפייה למשך 4-5 דקות.
מגישים ישר מהתנור עם המחבת, אין צורך להפוך את הפריטטה בעת ההכנה או ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר