ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


התערוכה מיועדת לשוק המקצועי, ומגיעים אליה מדי שנה אלפי מבקרים, ובהם שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, קייטררים, אנשי אולמות אירועים, ותחום בתי הקפה

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", יצרנית של מזון מוכן משנת 1972, בבעלות המושב השיתופי ניר עציון, מדווחת כי היא משקיעה כ- 10 מיליון ₪ בהרחבת המפעל ב- 1500 מ"ר נוספים, וברכישת מערכי ייצור חדשים. (שטח המפעל לפני ההרחבה הוא 5500 מ"ר).

"כל בשר" מתמחה בשיווק ועיבוד בשר, מייבאת ומשווקת בשרים בפריסה ארצית, בעיקר מארצות מתמחות כגון ארגנטינה, לרשתות שיווק, מסעדות, אולמות אירועים, מוסדות חינוך

הכנסת גינות הירק הפרטיות והשדות החקלאיים לתוך הערים, תוך צמצום הפגיעה בסביבה ושיפור האופן בו אנו מגדלים את המזון שלנו באמצעות שיטות גידול מתקדמות, יעמדו במרכז תערוכת "פרש אגרו משוב" שתתקיים ב-28-29 ביוני בגני התערוכה תל אביב

במקום השלישי: עידן פרץ (ישראל), במקום השני:Stamatios Misomikes (יוןו) ובמקום הראשון: Nicolaos Billis (יוון)

עד לאחרונה היה מנהל מפעל ששון ושות' מקבוצת תנובה. קודם לכן שימש כמנהל תפעול אתר ומפעל בייגל את בייגל

הזוכה בתחרות ישלח על- ידי מסדר אבירי הגריל לתחרות הבינלאומית שתיערך באנגליה בחודש ספטמבר 2016

אסם נסטלה פרופשיונל מציעה שני צירי בישול חדשים: ציר ירקות שורש וציר בקר, המשמשים כחומר גלם בסיסי במטבח המקצועי להעשרת מנות מסוגים שונים וכבסיס להכנת רטבים עשירים

קבוצת Adi's lifestyle הודיעה על חילופי שפים במסעדות הרברט סמואל בתל אביב והרצליה, זאת עקב נסיעתו הצפויה של שף 'הרברט סמואל' תל אביב, אדיר כהן, לניו יורק. אדיר נבחר לתפקיד השף במיזם אוכל ים תיכוני של יזם פרטי, שצפוי להיפתח בניו יורק בקרוב

אבי ביטון, עד לא מכבר שף ושותף במסעדת אדורה בתל אביב, הצטרף כשף ראשי לקייטרינג מזל טלה, הפועל מזה כ- 20 שנה בתחום הקייטרינג העילי הכשר, ונחשב כקייטרינג מועדף על רבים מאנשי הצמרת הכלכלית והחברתית

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©