ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מתכונים לשבועות
מדור מקצועי


מפעל "תירפז" ממגדל העמק, המתמחה בדגני בוקר ללא גלוטן, ונרכש לפני כשנתיים ע"י חברת המזון "בטר אנד דיפרנט", קיבל את תו התקן לאיכות GMP ממשרד הבריאות. המפעל משתרע על 3 דונם, בהם 1600 מ"ר בנויי

זיגדון, זוכה מדליות ארד וכסף בתחרויות בישול בינלאומיות, היה השף של מסעדת מלון Schlossfuschel – בעל 3 כוכבי מישלן, והוא בעל ניסיון עשיר בניהול וייעוץ קולינרי למסעדות ובתי מלון בישראל ובניו יורק

תערוכת אגריטך 2015 תיערך בין 28-30 באפריל 2015 במרכז הירידים בתל אביב. התערוכה תשתרע על שטח כולל של מעל 14 אלף מ"ר ועל פי ההערכות צפויים לבקר באירוע מעל 35,000 מבקרים

המטרה: לאפשר את התרבות דגי אמנון הגליל. מנהלת הכינרת תתקיים פיקוח של 24 שעות ביממה מהים והיבשה. איסור הדייג יכנס לתוקפו ב-5 באפריל וימשך עד 3 ביוני

נחתם הסכם שיתוף פעולה בין תשלובת המזון "זוגלובק" לבין חברת המיצים פריניב. ההסכם מדבר על פעילות משותפת של הפצה ומכירות החל מ-1 במרץ 2015 – לדברי פריניב, בעקבות הביקוש הגדל למוצרי המיצים הטבעיים של החברה.

במהלך השנה האחרונה השיקה החברה סדרת יינות אדומים, המיוצרים עבורה ע"י יקב תבור תחת המיתוג "שמיים", ולדברי החברה, בעקבות הצלחת היינות ושינוי המיסוי על האלכוהול, החליטה להתרחב למשקאות אלכוהוליים נוספים

חני לוינסון הצטרפה לחטיבת שרשרת אספקה ביוניליוור ישראל כמנהלת תכנון. בתפקידה הקודם שימשה חני כמנהלת רכש בטמפו. חני חוזרת ליוניליוור לאחר שבעברה עבדה בחברה במשך 11 שנים, ומילאה מספר תפקידים בחטיבת שרשרת האספקה

המוצר החדש פותח ע"י מחלקת הפיתוח ובליווי שף החברה המרכזית למכירות והפצה, ברק חי חורש, בתהליך פיתוח ארוך, אשר לדברי המחלבה שילב ידע בינלאומי ותובנות שפים מובילים ולקוחות מסקטורים שונים בשוק המקצועי

יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יוניליוור ישראל, מציעה מגוון פתרונות לחג הפסח 2015 ומשיקה מבחר מוצרים חדשים, ביניהם 3 רטבים של המותג קנור אשר יאפשרו לשלב בתפריט החג מנות אסיאתיות לאוכלי קטניות

ריקוטה סלטה הינה גבינה קשה, המתאימה לגירוד, עשויה 100% חלב כבשים, מומלחת, מיושנת, ומכילה 14% אחוזי שומן. הגבינה עוברת תהליך כבישה בייצור איטלקי מסורתי והמלחה עדינה, שלאחריה תהליך ייבוש, ההופך את מרקמה ליציב

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©