ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


ניר עציון תספק ארוחות צהרים לכ-800 עובדי על בד, כשהעסקה מצטרפת לאחרות שנחתמו בשנתיים האחרונות עם חברות וגופים גדולים, בהם קבוצת "שלמה sixt", מפעלי כתר, משטרת ישראל, המשרד לביטחון הפנים, גן התעשייה החדש בנצרת, מפעל תמה

חברת "מן" המתמחה בייצור ושיווק מוצרי ופלים ועוגיות, חוגגת 60 שנה להווסדה ומרעננת את המותג הנוסטלגי והשפה העיצובית של מוצרי החברה

מפעל הארוחות המרכזי משתרע על שטח של 3,000 מ"ר, יועסקו בו כ- 150 עובדים מאזור בית שמש והסביבה, וייצר מדי יום כ- 30,000 ארוחות

החברה השיקה ליין מוצרים ועזרים מעוצבים המאפשרים הגשה מהודרת ואלגנטית של מוצרי התה ללקוחות בתי המלון והמסעדות

אייל דוד מונה לסמנכ"ל פיתוח ובינוי, ויריב גניס מונה לסמנכ"ל תפעול

המרכז, המשתרע על שטח של כ-300 מ"ר ועוצב ע"י האדריכלית ורד גינדי מחברת 'דונסקי גינדי אדריכלים', כולל מטבח הכנות עם ציוד מקצועי ומשוכלל המדמה את סוגי המטבחים המקצועיים השונים הקיימים בשוק, וכן חדר הדרכה עם מטבח פרונטלי עבור הדגמות שף

יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יוניליוור ישראל, היא זו שמביאה את הוויניגרטים החדשים בסדרת רטבי הסלט של הלמנ'ס, המכילים רכיבי פרי אמיתיים ובאים לתת מענה לצורך ברוטבי סלט חדשניים ופירותיים המתאימים לסלטים מתוחכמים יותר לשף המחפש רוטב מוכן

מערך ההפצה של החברה הקיבוצית, שהפכה בשנים האחרונות לחברה המובילה את שוק הכריכים המוכנים, מפיץ את מוצרי עינת וסנאק טיים ברמה כלל ארצית

"אוכל ביתי ניר עציון" הוא המפעל הראשון בארץ שהחל לייצר טונה בשקיות מיוחדות - המקנות לדג טעם טרי ומראה רענן

גיא פרץ, זוכה 13 מדליות בישול בינלאומיות, בעלים ושף של מסעדות מובילות בישראל ומחברם של ארבעה רבי מכר בתחום הבישול, יוביל קו קולינרי המשלב השפעות של מגמות בולטות בעולם הבישול העילי

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©