ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מתכונים לסוכות
מדור מקצועי


אגודת החקלאים הגדולה בארץ משווקת ברבע מיליארד שקל בשנה; אומרת כי המהלך צפוי לשדרג את היוזמות המקומיות לשיווק ישיר

בתי הבד בישראל צפויים השנה לייצר 11,000 טון שמן זית. כך אומר האני ג'השאן, מנכ"ל משק משפחת ג'השאן, יצרני שמן זית איכותי בגליל, לקראת פתיחתה של עונת מסיק הזיתים לשמן זית. לדבריו זהו גידול של כ-20 אחוז בהשוואה ל- 8,000 טון שנמסקו בשנה שעברה

שיין (57) נשוי +2, בעל מסעדת "שיין אנד שרפ" ייעץ לרשת אגאדיר עם הקמתה בבניית התפריט והוא מומחה בעל שם בקרב יועצי התפריטים בארץ. בין המקומות להם ייעץ בבניית התפריט "מיט בר" , "RIVER", "קפה נואר" "סבסטיאן"

הביסטרו יציע מפגש חוויתי עם מותגי החברה: טרה, משק צוריאל, Muller, קוקה קולה, מגוון מותגי הבירה (קרלסברג, טובורג, סטלה ארטואה, וינשטפן, גינס ועוד), נביעות, יין תבור

המוצרים ישווקו לבתי קפה, מסעדות קטנות, וגם למטבחים בסדרי גודל רחבים, מלונות ומוסדות שונים ותעשיות. לקראת כניסתה לשוק המוסדי רכשה סוגת ציוד טכנולוגי לתחום זה

למרות מבצע צוק איתן וירי הטילים, משתלת חישתיל באשקלון הצליחה לספק את מלוא ההזמנות של עשרות מיליוני שתילים לחקלאים לשתילת הסתיו

דבוראים ברמת הגולן אינם מורשים להציב כוורות בסמוך לגבול עם סוריה מחשש לזליגת ירי מהקרבות. אזורים רבים הוכרזו כשטח צבאי סגור, שטחי צוף נשרפו בעקבות פגיעת פגזי מרגמה והותירו את הדבורים ללא מזון. מועצת הדבש תאמוד את הנזק עם סיום עונת הרדייה

עדי רגב (47), בעל תואר שני במנהל עסקים, המתגורר בתל אביב, נשוי ואב ל-3 ילדים, מונה לסמנכ"ל היחידה העסקית גלידות ו- OOH (ערוצי הצריכה מחוץ לבית) של כלל הקבוצה

פקר, בן לשושלת המייסדים מקימי מפעל "מן", שימש בעבר כחלק ממטה השיווק של קבוצת דפי זהב, והיה שותף למיתוג מחדש והשינוי ל-zap group

תהליך פיתוח הרוטב נעשה בעבודה משותפת עם עשרות שפים ומומחים בתחום המטבח האסייתי וממגוון סוגי העסקים: מסעדות, מלונות, יועצים קולינריים

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©