ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מתכונים לפסח
מדור מקצועי


התחרות תתקיים זו השנה ה- 5 בישראל בחודש יוני הקרוב, בהתאם לעקרונות הטעימה של IOC – הארגון העולמי המוביל בתחום שמן הזית. התחרות השנה היא בסימן הגברת המודעות לצריכת שמן זית כתית מעולה

בלו איילנד היא חברה בורסאית המייצאת למדינות רבות בעולם ובעלת רשת חנויות לממכר דגים בקפריסין. הרשת מונה כ-25 סניפים ופועלת על פי תקנים בינלאומיים בפיקוח ובבקרת איכות

נמרוד פרנס, מנכ"ל "תבואות", אומר כי עיקר פעילות החברה כיום בתחום הדגנים והקטניות האורגניים, ובכוונתה להיכנס לתחומים חדשים בתחום האורגני, כגון מאפים ודגני בוקר

בתפקידו האחרון היה מנהל השיווק של מכבי שירותי בריאות, והוביל בהצלחה את מהלך השקת "מכבי שלי" בגינו זכה בתואר "איש השיווק"

עינת תשווק שלושה כריכים בטעמי פסטרמה, גבינה צהובה וטונה מלחמניות כשרות לחג שתייצר במפעלה. בנוסף תייצר עינת שלושה סוגי כריכים לרשת ג'ו שיימכרו בסניפי רשת מנטה

כמו כן השקיעה החברה ברכישת מערך אריזה מתקדם של התבלינים, המאפשר להגדיל משמעותית את כושר הייצור של המפעל

אורלי יצהרי, בוגרת MBA באוניברסיטת ת"א עם התמחות בשיווק, כיהנה בתפקידה האחרון כמנהלת תחום חטיפי הדגנים של תלמה ביוניליוור. קודם לכן ניהלה את תחום שיווק תוכן ב- yes, ושימשה גם כמנהלת תחום שיווק ה- VOD בחברה


מטרת הביקור הייתה החלפת ידע קולינרי והעשרת הניסיון של השפים. נבחרות השפים יצאו יחד לקניות בשווקים של העיר מוסקבה, נכנסו למטבח והחלו לבשל. השפים הציגו יכולות ושיטות עבודה, תוך שהם מלמדים את חבריהם את רזי המטבח המקומי

העמדת הדור הבא של הדגיגים התאפשרה רק בתנאים מבוקרים ולאחר השקעת מאמצים רבים ak חוקרי משרד החקלאות, שבסופם נוסדה אוכלוסיית המשך בריאה

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©