ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מתכונים לראש השנה
מדור מקצועי


הביסטרו יציע מפגש חוויתי עם מותגי החברה: טרה, משק צוריאל, Muller, קוקה קולה, מגוון מותגי הבירה (קרלסברג, טובורג, סטלה ארטואה, וינשטפן, גינס ועוד), נביעות, יין תבור

המוצרים ישווקו לבתי קפה, מסעדות קטנות, וגם למטבחים בסדרי גודל רחבים, מלונות ומוסדות שונים ותעשיות. לקראת כניסתה לשוק המוסדי רכשה סוגת ציוד טכנולוגי לתחום זה

למרות מבצע צוק איתן וירי הטילים, משתלת חישתיל באשקלון הצליחה לספק את מלוא ההזמנות של עשרות מיליוני שתילים לחקלאים לשתילת הסתיו

דבוראים ברמת הגולן אינם מורשים להציב כוורות בסמוך לגבול עם סוריה מחשש לזליגת ירי מהקרבות. אזורים רבים הוכרזו כשטח צבאי סגור, שטחי צוף נשרפו בעקבות פגיעת פגזי מרגמה והותירו את הדבורים ללא מזון. מועצת הדבש תאמוד את הנזק עם סיום עונת הרדייה

עדי רגב (47), בעל תואר שני במנהל עסקים, המתגורר בתל אביב, נשוי ואב ל-3 ילדים, מונה לסמנכ"ל היחידה העסקית גלידות ו- OOH (ערוצי הצריכה מחוץ לבית) של כלל הקבוצה

פקר, בן לשושלת המייסדים מקימי מפעל "מן", שימש בעבר כחלק ממטה השיווק של קבוצת דפי זהב, והיה שותף למיתוג מחדש והשינוי ל-zap group

תהליך פיתוח הרוטב נעשה בעבודה משותפת עם עשרות שפים ומומחים בתחום המטבח האסייתי וממגוון סוגי העסקים: מסעדות, מלונות, יועצים קולינריים

תקן ISO 22000 נחשב לקפדני ביותר בעולם כיום למפעלי מזון. מעט מפעלי מזון מוסמכים לקבלת תקן זה, המצריך תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים במיוחד

שחר למד בין השנים 2008-2010 בבית הספר לאומנות הבישול קורדון בלו בסידני שבאוסטרליה, לקבלת דיפלומה של ניהול מטבח מקצועי, ובנוסף השתלם שם במשך חצי שנה לקבלת דיפלומה של מטבח לאירוח מקצועי

שני מותגי המסעדות ימשיכו לפעול בנפרד, ולא ימוזגו

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©