ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


לדברי החברה, בכך הופכת "מן" ליצרנית המתוקים הגדולה בישראל אשר תשווק את מוצריה עם תו הטבעונות בשוק הכללי.

חמשת המפעלים בישראל מצטרפים ללמעלה מ-240 מפעלי יוניליוור ברחבי העולם שאינם מטמינים פסולת

מיכל גולדמן תכהן כסמנכ"ל שיווק מותגים מקומיים, גלידת שטראוס ומרקום; ארנון שפירא מונה לסמנכ"ל שיווק מותגים בינלאומיים. עדי רגב מונה לסמנכ"ל המכירות של החברה.

במסגרת התערוכה יציגו תחת קורת גג אחת עשרות יצרני מזון מקומיים לצד יבואנים, החל מיצרנים קטנים ויצרני בוטיק, עד חברות מזון גדולות ומובילות

זיגדון, זוכה מדליות ארד וכסף בתחרויות בישול בינלאומיות, היה השף של מסעדת מלון Schlossfuschel – בעל 3 כוכבי מישלן, והוא בעל ניסיון עשיר בניהול וייעוץ קולינרי למסעדות ובתי מלון בישראל ובניו יורק

מפעל "תירפז" ממגדל העמק, המתמחה בדגני בוקר ללא גלוטן, ונרכש לפני כשנתיים ע"י חברת המזון "בטר אנד דיפרנט", קיבל את תו התקן לאיכות GMP ממשרד הבריאות. המפעל משתרע על 3 דונם, בהם 1600 מ"ר בנויי

תערוכת אגריטך 2015 תיערך בין 28-30 באפריל 2015 במרכז הירידים בתל אביב. התערוכה תשתרע על שטח כולל של מעל 14 אלף מ"ר ועל פי ההערכות צפויים לבקר באירוע מעל 35,000 מבקרים

המטרה: לאפשר את התרבות דגי אמנון הגליל. מנהלת הכינרת תתקיים פיקוח של 24 שעות ביממה מהים והיבשה. איסור הדייג יכנס לתוקפו ב-5 באפריל וימשך עד 3 ביוני

נחתם הסכם שיתוף פעולה בין תשלובת המזון "זוגלובק" לבין חברת המיצים פריניב. ההסכם מדבר על פעילות משותפת של הפצה ומכירות החל מ-1 במרץ 2015 – לדברי פריניב, בעקבות הביקוש הגדל למוצרי המיצים הטבעיים של החברה.

במהלך השנה האחרונה השיקה החברה סדרת יינות אדומים, המיוצרים עבורה ע"י יקב תבור תחת המיתוג "שמיים", ולדברי החברה, בעקבות הצלחת היינות ושינוי המיסוי על האלכוהול, החליטה להתרחב למשקאות אלכוהוליים נוספים

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©