ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


בשורה לאוהבי המשמשים: העונה הקצרה של הפרי הקיצי מתארכת, והמשמש יגיע למדפים מדי שנה כבר בחודש מרץ, עוד לפני חג הפסח. זאת לאחר שעצי המשצש עושים קאמבק למושב עין יהב 40 שנים לאחר שנעקרו

קבוצת "טורקיז" כוללת את מסעדת "טורקיז" ב"סי אנד סאן", "גרנד קפה טורקיז" בקניון רמת אביב, ומסעדת "מעבר לקצה" בחוף הצוק הצפוני

כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב, האירוע המקצועי המרכזי של תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015

מדובר בפסטה איטלקית אמיתית, מוכרת היטב באיטליה ומבוססת על מסורת איטלקית רבת שנים

המתקן מסופק בחינם, כאשר אין עלויות פרט עבור מילוי מי-פה לפי הצורך, כלומר 'לא השתמשו לא שילמתם' - כמו סבון ידיים

לדברי החברה, בכך הופכת "מן" ליצרנית המתוקים הגדולה בישראל אשר תשווק את מוצריה עם תו הטבעונות בשוק הכללי.

חמשת המפעלים בישראל מצטרפים ללמעלה מ-240 מפעלי יוניליוור ברחבי העולם שאינם מטמינים פסולת

מיכל גולדמן תכהן כסמנכ"ל שיווק מותגים מקומיים, גלידת שטראוס ומרקום; ארנון שפירא מונה לסמנכ"ל שיווק מותגים בינלאומיים. עדי רגב מונה לסמנכ"ל המכירות של החברה.

במסגרת התערוכה יציגו תחת קורת גג אחת עשרות יצרני מזון מקומיים לצד יבואנים, החל מיצרנים קטנים ויצרני בוטיק, עד חברות מזון גדולות ומובילות

זיגדון, זוכה מדליות ארד וכסף בתחרויות בישול בינלאומיות, היה השף של מסעדת מלון Schlossfuschel – בעל 3 כוכבי מישלן, והוא בעל ניסיון עשיר בניהול וייעוץ קולינרי למסעדות ובתי מלון בישראל ובניו יורק

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©