ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מתכונים לראש השנה
מדור מקצועי


תקן ISO 22000 נחשב לקפדני ביותר בעולם כיום למפעלי מזון. מעט מפעלי מזון מוסמכים לקבלת תקן זה, המצריך תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים במיוחד

שחר למד בין השנים 2008-2010 בבית הספר לאומנות הבישול קורדון בלו בסידני שבאוסטרליה, לקבלת דיפלומה של ניהול מטבח מקצועי, ובנוסף השתלם שם במשך חצי שנה לקבלת דיפלומה של מטבח לאירוח מקצועי

שני מותגי המסעדות ימשיכו לפעול בנפרד, ולא ימוזגו

בימים אלו נקטף זו השנה הראשונה, יבול של פרי הגוגי' ברי – Goji, בתחנת הניסיונות רמת הנגב. הגוג'י נחשב כמזון על (Super Food), בהיותו אחד המקורות העשירים ביותר לנוגדי חמצון (אנטי-אוקסידנטים) בטבע

כיום מייצרת חטיבת המוצרים במילועוף מוצרים מוכנים לאפייה ולבישול, כגון שניצלים, קציצות וחלקי עוף, המשוּוקים לשוק המוסדי בלבד. עם השלמת קו הייצור הטרמי, יועשר המגוון הקיים במוצרים חדשים מוכנים לאכילה לאחר חימום קצר

מפעל הפלסטיק "מוצרי שלם" ייצר עבור "פרימור" את בקבוקי הפלסטיק של סדרת המיצים. בעקבות כך תחזיר "פרימור" למדפים משקאות אננס ומשקה רימונים שיושק בבקבוק של 1 ליטר

החברה קיימה לאחרונה שני אירועים עבור שפים מובילים מבתי מלון ברחבי הארץ. אירוע אחד התקיים במלון הרודס ת"א מרשת פתאל, ואילו השני התקיים במלון דן אילת. השפים נהנו מארוחת ערב של דוכני רחוב בהשראת מדינות ברחבי העולם, והרצאה של ד"ר אייל דורון בנושא "חכמת רחוב"

הפרס הוענק לפופקו כהוקרה על פועלו בתעשיית המזון בישראל לאורך השנים, וכמי שהוביל את פיתוח והשקת המוצר "קורנפלקס מלא" המכיל 70% קמח תירס מלא ועל כן עשיר בסיבים תזונתיים

סיגמה גריינס מתמחה ביבוא וסחר של חומרי גלם לתעשיית המזון והשוק המקצועי

מחסן הקירור החדש נבנה בתוך שטח המפעל על פי מפרט שהוכתב בהתאם לצרכים הייחודיים של המפעל, ומיועד לקמחים, פירות יבשים, וחומרי גלם טבעיים המצריכים קירור

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©