ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


הזוכה בתחרות ישלח על- ידי מסדר אבירי הגריל לתחרות הבינלאומית שתיערך באנגליה בחודש ספטמבר 2016

אסם נסטלה פרופשיונל מציעה שני צירי בישול חדשים: ציר ירקות שורש וציר בקר, המשמשים כחומר גלם בסיסי במטבח המקצועי להעשרת מנות מסוגים שונים וכבסיס להכנת רטבים עשירים

קבוצת Adi's lifestyle הודיעה על חילופי שפים במסעדות הרברט סמואל בתל אביב והרצליה, זאת עקב נסיעתו הצפויה של שף 'הרברט סמואל' תל אביב, אדיר כהן, לניו יורק. אדיר נבחר לתפקיד השף במיזם אוכל ים תיכוני של יזם פרטי, שצפוי להיפתח בניו יורק בקרוב

אבי ביטון, עד לא מכבר שף ושותף במסעדת אדורה בתל אביב, הצטרף כשף ראשי לקייטרינג מזל טלה, הפועל מזה כ- 20 שנה בתחום הקייטרינג העילי הכשר, ונחשב כקייטרינג מועדף על רבים מאנשי הצמרת הכלכלית והחברתית

בכך ממשיכה "אשבל" לבסס את מעמדה כחברה מובילה בייצור, פיתוח ושיווק מוצרים ללא גלוטן ומוצרים פונקציונליים

המאפינס מכילים 40% ירקות, עשויים ללא חומרים משמרים, ומתאימים לבתי מלון, קפיטריות, בתי קפה, מסעדות, יצרני סנדוויצ'ם, קייטרינג תעופתי

אבי אטיאס ניהל בעבר חברה להקמה וניהול של אולמות וגני אירועים, וכן הקמה ותכנון של מסעדות וקייטרינג, יעוץ קולינרי ותפעול לוגיסטי של חברות בענף האירועים

נידאל ח'ראנבה מנהל את מטבח "קפה קפה" בקריית ים בשנה האחרונה, ולפני כן עבד כטבח במסעדת השף "מגדלנה"

לתחרות נרשמו שפים, סו שפים וטבחים מרחבי הארץ. לשלב הגמר עלו 12 מתמודדים אשר ביצעו מנות לטעימת וסקירת צוות השיפוט, במסעדת "מלגו ומלבר" בת"א

רן כצמן (46) מונה למנכ"ל חברת עידית לוגיסטיקת מזון מקבוצת מלונות דן, ועבורו זו סגירת מעגל מאחר שהתחיל את הקריירה המקצועית שלו לאחר הצבא כקב"ט במלון דן אכדיה מרשת מלונות דן

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©