ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


בכנס ננו-ישראל 2016 שיתקיים בפברואר בתל אביב, יציגו חוקרים מהטכניון אריזה למאפים, מבוססת על פלסטיק המכיל ננו-צינוריות ושמנים טבעיים, השומרת על המאפים המאוחסנים בתוכה ומונעת התפתחות עובש וחיידקים

על פי ההסכם תצטרף נסטלה למסלול השת"פ במו"פ עם תאגידים רב-לאומיים. שיתוף הפעולה החדש מיועד לסלול את דרכן של חברות ישראליות, ובמיוחד חברות צעירות, אל השווקים העולמיים המרכזיים

לאחרונה חתמה עינת על הסכם ארוך טווח עם רשת "בורגרים" בבעלות BBB, במסגרתו הפכה לספק הרשת בתחום מוצרי הלחם והלחמניות

השף גיא מלכה, שסיים עבודתו במסעדת "ווסט סייד" הכשרה במלון "רויאל ביץ'" בתל אביב, מונה לתפקיד השף הראשי של רשת "בשרלה" המתמחה בבשרים. במסגרת תפקידו, מלכה עתיד לפתח את התחום הקולינרי של הרשת, לשדרג את מגוון התפריטים ולהוסיף מנות חדשות.

שירלי מימרן-דהאן, סמנכ"לית משאבי אנוש בקבוצת ISS ישראל: "החלטת הביטוח הלאומי תוביל לקליטת חיילים משוחררים במפעל"

לדברי החברה, התקנת המערכת מנעה כמעט ב-100% חדירה של מזיקים, והביאה להפחתה של מעל 80% בשימוש בחומרי הדברה. בחממות ביקורת ללא המערכת נמדדו 500% יותר מזיקים

לפי הדוח, אובדן המזון בישראל מסתכם בכ-2.5 מיליון טון בשנה, המהווים כ-35% מהיקף ייצור המזון המקומי. השווי הכלכלי של המזון האבוד בישראל לשנת 2015, הינו כ-18 מיליארד ₪, המהווים כ-1.6% מהתוצר המקומי.

במסגרת מחקר שביצעה החברה בחמישה מטבחים של רשתות מובילות בענף ההסעדה, צומצם הפחת ב-15%-30%

תערובת הקפה לטורקי קלוי וטחון עשויה 100% פולי קפה מובחרים, בתוספת הל המוגדר בעל ארומה עשירה וטעם מעודן.כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית

בתי מטבחיים ומשחטות ברחבי הארץ, יחויבו להתקין מצלמות חכמות בכל אזור בו מטופלים בעלי החיים עד שחיטתם. זאת כדי לפקח מרחוק על פעילות בתי המטבחיים והמשחטות בהיבטי השמירה על צער בעלי חיים, ולתעדה בנוסף ולא במקום מערך הפיקוח של המתקן עצמו

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©