ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מדור מקצועי


לפי ISS ישראל, זהו מיזם עירוני ראשון מסוגו בישראל, במסגרתו תספק חטיבת ההסעדה של הקבוצה מזון לכ-4,600 ילדים ב-149 גני וצהרונים בעיר

רשת קפה גרג מקיימת ב- 105 סניפיה תחרות קרב מטבחים, במסגרתה, הפיינליסטים שיעפילו לחצי הגמר והגמר, יתחרו על פרסים יקרי ערך באירוע חגיגי שייערך ב- 29 לספטמבר, ב'דנון בית הספר למקצועות הקולינריה בנמל תל אביב

שף בועז דרור (55, נשוי + 3) התמנה לתפקיד שף המלון של שרתון תל אביב. בתפקידיו הקודמים היה שף במלונות אלמא בזכרון יעקב, רויאל ביץ' והילטון מלכת שבא – שניהם באילת

מעבר לבישול בשמן קנולה, ללא שומן טראנס ושומן רווי, צמצום בישול עם חומרים מעובדים, ותפריטים מבוססי ירקות טריים

המסעדה צפויה להסעיד מאות אנשים (עד 600 במקביל), רובם עובדי המתחם ומבקריו, וכן לקוחות חיצוניים מהסביבה שיגיעו לארוחת צהרים. שעות הפתיחה של המסעדה: 11:30-14:00 (כשר בשרי)

בכנס המזון שנערך במכללה האקדמית תל-חי, הציגו סטודנטים מהחוג למדעי המזון את פרויקטי הגמר שלהם, בהם המצאות ורעיונות חדשים. רפאל'ס תמשיך עם הסטודנטים פיתוח מוצרים כמו מנה חמה, סטייק צמחוני וחטיפי חלבון וגרנולה

מדובר בפרויקט עיצוב אישי, אותו מפתח הסטודנט מהשלב הרעיוני עד שלב היישום, בהנחיה אישית של סגל המרצים וראש המחלקה

התערוכה מיועדת לשוק המקצועי, ומגיעים אליה מדי שנה אלפי מבקרים, ובהם שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, קייטררים, אנשי אולמות אירועים, ותחום בתי הקפה

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", יצרנית של מזון מוכן משנת 1972, בבעלות המושב השיתופי ניר עציון, מדווחת כי היא משקיעה כ- 10 מיליון ₪ בהרחבת המפעל ב- 1500 מ"ר נוספים, וברכישת מערכי ייצור חדשים. (שטח המפעל לפני ההרחבה הוא 5500 מ"ר).

"כל בשר" מתמחה בשיווק ועיבוד בשר, מייבאת ומשווקת בשרים בפריסה ארצית, בעיקר מארצות מתמחות כגון ארגנטינה, לרשתות שיווק, מסעדות, אולמות אירועים, מוסדות חינוך

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©