ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מדור מקצועי
מתכונים לחנוכה
מדור מקצועי


גיא פרץ, זוכה 13 מדליות בישול בינלאומיות, בעלים ושף של מסעדות מובילות בישראל ומחברם של ארבעה רבי מכר בתחום הבישול, יוביל קו קולינרי המשלב השפעות של מגמות בולטות בעולם הבישול העילי

אילן, שהחל דרכו כסו שף במסעדת קרן הידועה ובהמשך עבד במסעדות כמו בויה ויוליה בנמל ת"א, הוא בוגר בית ספר תדמור והשתתף בהשתלמויות במסעדות בחו"ל

"חוסר התכנון, המאפיין את משרד החקלאות הנוכחי בראשות השר יאיר שמיר, מביא להצהרות המסכנות את המשך קיומו של ענף הדבורים". כך טוען מנכ"ל מועצת הדבש הרצל אבידור

בראל נכנס בגיל צעיר לענף הקולינריה, וסיים את לימודיו בתדמור ובפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית, בהצטיינות

במהלך חודש נובמבר יוכלו שפים צעירים מכל מקום בעולם, להגיש את מועמדותם לצד מנות הדגל שלהם, וזאת דרך אתר האינטרנט www.finedininglovers.com – כתב העת המקוון לחובבי מזון שפועל בחסות סן פלגרינו ואקווה פאנה

השף איתן מזרחי אומר: "אני מאמין שאם מבשלים עם הנשמה, משרתים עם הלב ומגישים חומרי גלם איכותיים וטריים, אין סיבה שהאוכל לא יהיה מושלם"

אגודת החקלאים הגדולה בארץ משווקת ברבע מיליארד שקל בשנה; אומרת כי המהלך צפוי לשדרג את היוזמות המקומיות לשיווק ישיר

בתי הבד בישראל צפויים השנה לייצר 11,000 טון שמן זית. כך אומר האני ג'השאן, מנכ"ל משק משפחת ג'השאן, יצרני שמן זית איכותי בגליל, לקראת פתיחתה של עונת מסיק הזיתים לשמן זית. לדבריו זהו גידול של כ-20 אחוז בהשוואה ל- 8,000 טון שנמסקו בשנה שעברה

שיין (57) נשוי +2, בעל מסעדת "שיין אנד שרפ" ייעץ לרשת אגאדיר עם הקמתה בבניית התפריט והוא מומחה בעל שם בקרב יועצי התפריטים בארץ. בין המקומות להם ייעץ בבניית התפריט "מיט בר" , "RIVER", "קפה נואר" "סבסטיאן"

הביסטרו יציע מפגש חוויתי עם מותגי החברה: טרה, משק צוריאל, Muller, קוקה קולה, מגוון מותגי הבירה (קרלסברג, טובורג, סטלה ארטואה, וינשטפן, גינס ועוד), נביעות, יין תבור

12345678910

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©