שת"פ אסטרטגי של Better Juice הישראלית עם תאגיד הענק Ingredion ליישום פתרונות להפחתת סוכר מערכת אכול ושאטו| 19 בינואר 2024|Ingredion מובילה סבב גיוס השקעות עבור Better Juice להאצת החדרת הטכנולוגיה המתקדמת שפיתח הסטארט-אפ הישראלי להפחתת סוכר באופן טבעי לשוק...
תו Women Owned למותג השוקולד הטבעוני פנדה שנמכר בארה"ב כ-7th Heaven מערכת אכול ושאטו| 6 בינואר 2024|ב-Women Owned אומרות שהתמיכה בעסקים בבעלות נשים היא השקעה בהעצמה כלכלית של נשים, בשוויון בין המינים במסחר ובצמיחה של הכלכלה...
לרגל שבוע האוכל האיטלקי נציבות הסחר האיטלקית בישראל מקדמת את קטגוריית הגבינות האיטלקיות מערכת אכול ושאטו| 22 בנובמבר 2023|לפי נציבות הסחר נרשמה בשנתיים האחרונות (21-22) עלייה מצטברת של 56% ביבוא גבינות לישראל. בתשעה החודשים הראשונים של 2023 עלה...
מותג השוקולד הטבעוני הישראלי פנדה נכנס לארבע רשתות שיווק בארה"ב מערכת אכול ושאטו| 27 בספטמבר 2023|מוצרי מותג פנדה מיוצרים במפעל החברה בקרית טבעון מקקאו שמקורו בסחר הוגן ונושאים את תו ויגן פרנדלי שניתן למוצרים שאינם...
מלטה יוֹק? דווקא יש ובגדול עם קולינריה נהדרת ואווירה תוססת שף איריס לוי| 29 במאי 2023|המדינה הקטנה נטולת אוצרות טבע עליהם ניתן להתבסס כלכלית השכילה להבין שהמשאב העיקרי שעליו היא יכולה לבנות הוא תיירות. כל...
21-27.5.23 ברחבי העולם: שבוע האוכל הטורקי מערכת אכול ושאטו| 20 במאי 2023|הגסטרונומיה של מחוז האטאי הכוללת יותר מ-650 מנות היא מטבח ים תיכוני שמאופיין בירקות טריים, שמן זית איכותי, קטניות ודגנים
שני זוכים ישראלים בתחרות שמני זית היפנית 2023: בד ושמן Jerusalem olive oil ומשק תמיר-פתורה בוטיק משפחתי מערכת אכול ושאטו| 13 באפריל 2023|הוועדה המארגנת של פרסי יפן לשמני זית (Joop), הכריזה על הזוכים בפרסים בתחרות שמני זית כתית מעולים (Evo) ותחרות העיצוב...
מדליית זהב לשמן זית של פתורה בתחרות NYIOOC 2023 מערכת אכול ושאטו| 4 באפריל 2023|מותג פתורה זכה במדליית זהב ונכנס לרשימה היוקרתית בתחרות שמן הזית NYIOOC 2023 – The New York International olive oil...
פאריס של כולנו – ספרו החדש של אביטל ענבר על עיר האורות מערכת אכול ושאטו| 30 במרץ 2023|פאריס של כולנו, ספרו החדש של אביטל ענבר על עיר האורות, הופיע במהדורה דיגיטלית במנדלי מוכר ספרים. לקראת אולימפיאדת פאריס...
רעבים בטוקיו מאת אביטל ענבר: מדריך קולינרי ליפן – איפה לאכול ומה להזמין מערכת אכול ושאטו| 31 בינואר 2023|הגסטרונומיה של טוקיו נפלאה, מוקפדת, ויש לה מעין תקן-איכות כללי שתקף גם במרקיות הזולות. והכול, המטבחים, סביבת האכילה, נקי ומצוחצח....
ביקוש רב באירופה וישראל לקלמנטינות מזן אורי של 'חקלאי גרנות' מערכת אכול ושאטו| 16 בינואר 2023|חברת השיווק וההפצה של פירות וירקות של תאגיד גרנות פותחת את עונת ההדרים ומתחילה לשווק קלמנטינות מזן אורי אשר פותחה...
מסעדת ק-פה האנוי – וייטנאמית שמחה וכשרה במרכז תל אביב שף איריס לוי| 19 בדצמבר 2022|ק-פה האנוי מציעה לסועדים מנות ווייטנאמיות מסורתיות עם שילובים של מתוק ומלוח, חמוץ וחריף קר וחם היוצרים חגיגה של טעמים...