אבי קונפורטי שף ובעלים מכר את אחזקותיו במסעדת צ'ימיצ'אנגה

לאחר 11 שנים, אבי קונפורטי מוכר את חלקו בצ'ימיצ'אנגה לטובת מיזמים אחרים בבעלותו: סניף נוסף של מוזס ברמת החייל יחד עם יורם ירזין ופתיחת מסעדת דגל וקונספט חדשה, ZEPRA, שתפתח במרץ הקרוב בבית אמפא TLV

לאחר 11 שנים, אבי קונפורטי מוכר את חלקו בצ'ימיצ'אנגה לטובת מיזמים אחרים בבעלותו: סניף נוסף של מוזס ברמת החייל יחד עם יורם ירזין ופתיחת מסעדת דגל וקונספט חדשה, ZEPRA, שתפתח במרץ הקרוב בבית אמפא TLV.

קונפורטי שהקים והוביל את חזון צ'ימיצ'אנגה (כמו גם זוזוברה ומוזס) עם יורם ירזין ושותפיו, הפך את צ'ימיצ'אנגה למסעדת שף יצירתית ושונה אשר נבחרת מידי שנה לאחת מ-10 המסעדות המובילות בארץ.

עם עזיבתו, יוביל את המטבח, יורם אליעזר שעבד בצ'ימיצ'אנגה כבר שמונה שנים בכפיפה עם קונפורטי ואמון על הקו הקולינארי הייחודי של המסעדה, שבו משתלבים יחד טעמים עזים, צבעים ססגוניים ולמעלה מ-50 סוגי צ'ילי.

"11 שנים של הצלחה בצ'ימיצ'אנגה אינן דבר מובן מאליו והושגו בעזרת הרבה עבודה והרבה תשוקה" אומר קונפורטי ומדגיש "כי הוא גאה שההובלה של צ'ימיצ'אנגה עוברת לירזין ושותפיו לקראת עשור נוסף של הצלחה".

צ'ימיצ'אנגה, מטבח סנטה-פה, קרמנצקי 6, תל אביב 5613232 03
שעות פתיחה: שבת-חמישי 24.00-12.00 שישי 24.00-19.00


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר