אבסולוט תה סיידר

כמות ל– 12 אישמרכיבים:כ- 15 כוסות סיידר תפוחים1 כוס מיץ תפוזים2 תיוני סיידר תפוחים מהולים ברבע כוס מים פושרים1 כוס מיץ לימונדה1/3 כוס סוכר חום 5 גרגירי פלפל אנגלי2 מקלות קינמון 5 מסמרי ציפורן½ כפית ג'ינג'ר טחוןאופן ההכנה: לבשל הכל יחד עד לפני רתיחה.לסנן ולמזוג לכוס. להוסיף בכל כוס 45 מ"ל "אבסולוט ציטרון", ולקשט במקל קינמון.מומלץ לעטוף את התבלינים (מלבד הקינמון) בעטיף דמוי גזה ולזרוק לתוך הסיר.

כמות ל– 12 איש

מרכיבים:
כ- 15 כוסות סיידר תפוחים
1 כוס מיץ תפוזים
2 תיוני סיידר תפוחים מהולים ברבע כוס מים פושרים
1 כוס מיץ לימונדה
1/3 כוס סוכר חום
5 גרגירי פלפל אנגלי
2 מקלות קינמון
5 מסמרי ציפורן
½ כפית ג'ינג'ר טחון

אופן ההכנה:
לבשל הכל יחד עד לפני רתיחה.
לסנן ולמזוג לכוס.
להוסיף בכל כוס 45 מ"ל "אבסולוט ציטרון", ולקשט במקל קינמון.
מומלץ לעטוף את התבלינים (מלבד הקינמון) בעטיף דמוי גזה ולזרוק לתוך הסיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר