אגדה בבית סוקולוב – לא רק לעיתונאים

ברחוב קפלן 4 בתל-אביב, בחלל הצמוד לבית העיתונאים ולגינת ענק הנחבאת לה מאחורי בתי העיר, נפתחה מסעדת "אגדה".
ניתן לשבת בגינה או להיכנס אל החלל הפנימי המשקיף מבעד לחלונות ענק אל הגן.

הקיר האחורי של "אגדה" הפך למיצג בקבוקי "סן פלגרינו", המהווים חלק מהעיצוב אך גם חלק מהקונספט הקולינרי של המקום.
את תפריט האוכל יצרו אלכס גורדון (לשעבר: ישראלה, טבולה, פיצה מטר, רוקוס וכו'), והשף יניב מוכתרי, שקבעו למקום קונספט של טאפס ים-תיכוני לצד מנות גריל וטאבון מגוונות, תוך דגש על חומרי גלם משובחים ויצירתיות קולינריות.

תפריט הטאפס מאפשר טעימה של מנות מסוגים שונים מתפריט גדול (גם פיזית) שמתאים לכל שעה ולכל אדם. לא מדובר במתכונת של ארוחה "קלאסית". בהתאם לרוח המקום, הטאפסים הים תיכוניים, פוקצ'יה טרייה מהטאבון המקומי, והמים המוגזים, מונחים במרכז השולחן עם כניסת האורחים, ונותר לבחור רק את המנה העיקרית.

מנות לדוגמא מהתפריט (כזכור: מנת הפתיחה, הפוקצ'יה והסן פלגרינו כבר כלולים):
– מגדל פרגיות צלויות על תפו"א פריכים וירקות בגריל – 55 ש"ח.
– שוקיים של עוף פתוחים עד העצם, צלויים ברוטב יין מדברי על פירה ירוק – 58 ש"ח.
– מעורב תל אביבי – כל החלקים הטעימים צלויים על הפלנצ'ה בעשבי תיבול טריים עם אטריות אורז – 55 ש"ח.
– פילה בס צלוי, הפוך בתוך מחבת לוהט של חריימה חריף אש – 68 ש"ח.

אגדה
רח' קפלן 4, תל אביב
טל. 03-6091004
שעות פתיחה: בתקופת הרצה: א-ה: 19:00 – 9:00
בסיום הרצה: 9:00 – 24:00, ימי שישי: 16:00 – 9:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה