אגסים ביין ומליסה

החומרים6 אגסים קלופים, חצויים או שלמים, ללא הליבהיין מתוק לכיסוי האגסים5 מסמרי ציפורן6 עלי מליסהאופן הכנהבשלו את האגסים ביין עם עלי המליסה והציפורן עד שהאגסים יתרככו. לצנן ואפשר לצמצם את היין עד שנוצר סירופ. הגישו אגס מבושל עם סירופ יין המליסה.

החומרים
6 אגסים קלופים, חצויים או שלמים, ללא הליבה
יין מתוק לכיסוי האגסים
5 מסמרי ציפורן
6 עלי מליסה

אופן הכנה
בשלו את האגסים ביין עם עלי המליסה והציפורן עד שהאגסים יתרככו. לצנן ואפשר לצמצם את היין עד שנוצר סירופ. הגישו אגס מבושל עם סירופ יין המליסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר