fbpx

אגסים ברוטב שוקולד ויין

חומרים ל- 5 מנות100 גרם צימוקים 5 אגסים טריים גדולים ובשליםחצי ליטר יין לבן100 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד חלב50 גרם שוקולד לבן100 גרם אבקת סוכר100 גרם אגוזים (קלויים או אגוזים בסוכר)50 גרם שומשום (קלוי על מחבת ללא שמן)אופן ההכנהלהשרות את הצימוקים ביין עד שיטפחו (להניח בצד)לקלף אגסים מהקליפה ולהוציא את הגרעיניםלהרתיח את היין עם הסוכר בסיר שיכול להכיל את כל האגסים ונוח לעבודה.להוסיף לסיר את האגסים הקלופים.לבשל ביחד ומידי פעם לשפוך עליהם את היין , עד שהאגסים רכים.להוציא את האגסים לקערת הגשה יפה.להמיס אותו בסיר קטן את השוקולד (מריר+ חלב+לבן) להוסיף את היין הלבן עם הצימוקים שתפחו ולשפוך בעדינות מעל האגסים.לפזר מלמעלה את הצימוקים , האגוזים והשומשום.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 5 מנות
100 גרם צימוקים
5 אגסים טריים גדולים ובשלים
חצי ליטר יין לבן
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד לבן
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם אגוזים (קלויים או אגוזים בסוכר)
50 גרם שומשום (קלוי על מחבת ללא שמן)

אופן ההכנה
להשרות את הצימוקים ביין עד שיטפחו (להניח בצד)

לקלף אגסים מהקליפה ולהוציא את הגרעינים

להרתיח את היין עם הסוכר בסיר שיכול להכיל את כל האגסים ונוח לעבודה.

להוסיף לסיר את האגסים הקלופים.

לבשל ביחד ומידי פעם לשפוך עליהם את היין , עד שהאגסים רכים.

להוציא את האגסים לקערת הגשה יפה.

להמיס אותו בסיר קטן את השוקולד (מריר+ חלב+לבן) להוסיף את היין הלבן עם הצימוקים שתפחו ולשפוך בעדינות מעל האגסים.

לפזר מלמעלה את הצימוקים , האגוזים והשומשום.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר