fbpx

אגס ביין ופנקוטה על בסיס מרנג

חומרים לבסיס המרנג: 6 מנות6 חלמונים6 כפות סוכראופן הכנהלהקציף היטב עם מערבל עד שהעיסה תפוחה ובהירה.מזלפים לתוך רינג (או כל אביזר אשר ישמור על צורה עגולה) על תבנית עם ניר אפיה.מחממים תנור ל90 מעלות ולאפות כשעתיים (עד שהמרנג מוצק)לפנקוטה0.5 ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז 100 גרם סוכר1 מקל וניל1 שקית ג'לטיןאופן הכנהאת השמנת, הסוכר ומקל הוניל ולהוסיף את הג'לטין. לערבב היטב, לסנן ולהעביר לקירור.לאגס ביין6 אגסים קלופים עם הגבעול1 בקבוק יין אדום750 גרם סוכר1 מקל וניל1 מקל קינמון2 כוכבי אניס5 ציפורןמעט אגוז מוסקט מגורד2 גרגירי פלפל אנגלי2 גרגירי פלפל שחור2 זרעי הלאופן הכנהמערבבים את המרכיבים בסיר ומוסיפים את האגסים. מבשלים כשעה בחום נמוך עם מכסה.לאחר מכן מוציאים את האגסים שהפכו לסגלגלים ומסננים את הנוזלים בחזרה לסיר.מגביהים את האש ומצמצמים את הנוזל.הגשהמניחים על צלחת את בסיס המרנג מעל מוזגים מהפנקוטה ,מניחים אגס מעל ומקשטים בתפרחת נענע.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לבסיס המרנג: 6 מנות
6 חלמונים
6 כפות סוכר

אופן הכנה
להקציף היטב עם מערבל עד שהעיסה תפוחה ובהירה.
מזלפים לתוך רינג (או כל אביזר אשר ישמור על צורה עגולה) על תבנית עם ניר אפיה.
מחממים תנור ל90 מעלות ולאפות כשעתיים (עד שהמרנג מוצק)

לפנקוטה
0.5 ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז
100 גרם סוכר
1 מקל וניל
1 שקית ג'לטין

אופן הכנה
את השמנת, הסוכר ומקל הוניל ולהוסיף את הג'לטין. לערבב היטב, לסנן ולהעביר לקירור.

לאגס ביין
6 אגסים קלופים עם הגבעול
1 בקבוק יין אדום
750 גרם סוכר
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
2 כוכבי אניס
5 ציפורן
מעט אגוז מוסקט מגורד
2 גרגירי פלפל אנגלי
2 גרגירי פלפל שחור
2 זרעי הל

אופן הכנה
מערבבים את המרכיבים בסיר ומוסיפים את האגסים. מבשלים כשעה בחום נמוך עם מכסה.
לאחר מכן מוציאים את האגסים שהפכו לסגלגלים ומסננים את הנוזלים בחזרה לסיר.
מגביהים את האש ומצמצמים את הנוזל.

הגשה
מניחים על צלחת את בסיס המרנג מעל מוזגים מהפנקוטה ,מניחים אגס מעל ומקשטים בתפרחת נענע.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר