אגס ביין ורוקפור

 

חומרים ל- 5 מנות:
10 אגסים קטנים קלופים ומגורענים
בקבוק יין אדום יבש
כוס סילאן
קורט מלח
3 מקלות קינמון + 3 כוכבי אניס
250 גר' רוקפור
צרור על רוקט

אופן ההכנה:
בסיר מניחים את כל החומרים למעט הרוקפור.
מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות בסיר ללא כיסוי.
מוציאים לצינון קל את האגסים וממשיכים לצמצם את היין המתובל.
פורסים את הרוקפור וממלאים בתוך האגס.
מניחים 2 יחידות בצלחת הגשה על מצע עלי רוקט.
מגישים עם מעט מרוטב היין.

צילום: רונן מנגן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה