fbpx

אגרול ברוטב צדפות

מותאם ל-4 סועדיםחומריםחצי כרוב2 גזרים1 פלפל ירוק1 פלפל אדום1 חבילת נבטים1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ2 שיני שום קצוצות2 בצלים ירוקים קצוציםביצהמעט קורנפלור4 כפות שמן3 כפות רוטב צדפות2 כפיות סוכרכפית מלחפלפל שחור טרי גרוס*ניתן להוסיף נתחי עוף / בשר לבן טחוןאופן הכנת המלית1. קוצצים את הגזר והפלפלים לרצועות דקיקות באורך של 2 ס"מ (אפשר גם במעבד מזון)2. מוסיפים את הנבטים, הבצל והשום. ממליחים וממתינים 10 דקות.3. מוציאים את הנוזלים שהצטברו, מוסיפים את יתר החמרים ומערבבים.4. לאוהבי הבשר – יש להוסיפו בשלב זה (אין צורך לבשלו מראש)5. טורפים ביצה, מוסיפים לה כפית וחצי קורנפלור (כדי שלא יווצרו גושים, ניתן להמיס את הקורנפלור במעט מים). ממשיכים לטרוף עד שאין יותר גושים. הערה: התערובת תשמש אותנו לסגור ולעטוף את האגרול, היא איננה חלק מהמלית.הקיפוללהכנת האגרול משתמשים בבצק הביצים שחילקנו לריבועים, פורסים את אחד הריבועים כמעוין על השולחן.מניחים כפית גדושה מהתערובת ומתחילים לגלגל, כשמגיעים לאמצע, מקפלים את הפינות פנימה וממשיכים לגלגל.בסיום, מורחים מעט מתערובת הביצה והקורנפלור על מנת להדק את הסגירה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מותאם ל-4 סועדים

חומרים
חצי כרוב
2 גזרים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 חבילת נבטים
1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 בצלים ירוקים קצוצים
ביצה
מעט קורנפלור
4 כפות שמן
3 כפות רוטב צדפות
2 כפיות סוכר
כפית מלח
פלפל שחור טרי גרוס
*ניתן להוסיף נתחי עוף / בשר לבן טחון


אופן הכנת המלית
1. קוצצים את הגזר והפלפלים לרצועות דקיקות באורך של 2 ס"מ (אפשר גם במעבד מזון)

2. מוסיפים את הנבטים, הבצל והשום. ממליחים וממתינים 10 דקות.

3. מוציאים את הנוזלים שהצטברו, מוסיפים את יתר החמרים ומערבבים.

4. לאוהבי הבשר – יש להוסיפו בשלב זה (אין צורך לבשלו מראש)

5. טורפים ביצה, מוסיפים לה כפית וחצי קורנפלור (כדי שלא יווצרו גושים, ניתן להמיס את הקורנפלור במעט מים). ממשיכים לטרוף עד שאין יותר גושים.

הערה: התערובת תשמש אותנו לסגור ולעטוף את האגרול, היא איננה חלק מהמלית.

הקיפול
להכנת האגרול משתמשים בבצק הביצים שחילקנו לריבועים, פורסים את אחד הריבועים כמעוין על השולחן.

מניחים כפית גדושה מהתערובת ומתחילים לגלגל, כשמגיעים לאמצע, מקפלים את הפינות פנימה וממשיכים לגלגל.

בסיום, מורחים מעט מתערובת הביצה והקורנפלור על מנת להדק את הסגירה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר