אדיסון מתחדשת: תפריט חדש ושף חדש

אדיסון מתחדשת: הבר מסעדה ברעננה מתגאה בשף חדש ובתפריט חדש. שף טל הרשקוביץ (לשעבר קפה נואר וסבסטיאן) מציג תפריט ביסטרו אירופאי

אדיסון מתחדשת: הבר מסעדה ברעננה מתגאה בשף חדש ובתפריט חדש. שף טל הרשקוביץ (לשעבר קפה נואר וסבסטיאן) מציג תפריט ביסטרו אירופאי.

הרשקוביץ מאמין באוכל שאנשים אוהבים לאכול. לדבריו, התפריט החדש מציע טעמים מגוונים, לכל ארוע, שהולכים נהדר יחד עם כוס יין או אלכוהול, והופכים ערב שגרתי לחוויית בילוי שלימה.

להלן הצצה לתפריט:
ראשונות: סביצ'ה דגה יומית ב"בלאגן" ירקות עם קוויאר אדום (42 ₪); שרימפס במתבל יוגורט צ'ילי מתוק וגבינת פטה (38 ₪);סלט קיסר לבבות חסה ברוטב קיסר, קרוטונים, עוף ופרמזן (51 ₪); עיקריות: שיפודי פילה בקר בקרם בצלי שאלוט ומח עצם על מצע פירה דיז'יון (102 ₪); תערובת פירות ים עם ניוקי מטוגן ברוטב שום חמאה ויין לבן (79 ₪); סקלופיני חזה עוף ברוטב אלי-אוליו ושקדים מוגש עם פירה (56ש"ח); קבב טלה עם צנוברים בתוספת טחינה וצ'יפס (59 ₪).

את המנות רצוי ללוות בכוס יין מיקבי הבוטיק המובילים, בבירה מהחבית או באחד מבלו לייבל סוגי ויסקי סקוטי, שמוגשים בבר המרשים של המסעדה.

כחלק מתפיסת עולם שמציעה ללקוחות גיוון וריגושים, ייערכו באדיסון בחודשים הקרובים מגוון ארועים: ביום האשה הבינלאומי, יום שבת, ה- 8 במרץ, יתארחו השפית יולי מזרחי (אדורה) והייננית צ'ינה אבידן (יקב אבידן), לערב שכולו אוכל , נשים ויין. בחודש אפריל, עם בוא האביב, תפתח בכניסה לאדיסון חנות פרחים. המסעדה תמלא בפרחי אביב, שיחדרו למנות ולקוקטיילים. במאי, לרגל 60 למדינת ישראל, יעניקו באדיסון משמעות חדשה ומלאת בשר למנגל של יום העצמאות.

אדיסון מגדירה מחדש את תרבות הבילוי של רעננה ואזור השרון. אדיסון היא בר-מסעדה עם תפריט עשיר, באווירה צעירה ונינוחה. במרכז המסעדה בר רחב ידיים ובו מאות סוגי משקאות ופלסמות. מסביבו בוטים אינטימיים מרופדים בעור אדום, וברחבת הכניסה ספות לבנות, המאפשרות ישבה נינוחה ומרווחת.

Edison restaurant &bar
רח' אחוזה 282, רעננה
טלפון: 09-7743131, שעות הפעילות: א'-ש' 12:00 ועד לקוח אחרון


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר