אדמה – מוצרי מזון אורגניים: סדרת גבינות אורגניות על בסיס חלב עזים

סדרת הגבינות האורגניות כוללת: גבינה בולגרית, גבינת פטה, גבינה לבנה למריחה, גבינה דלת שומן, גבינה צפתית, גבינה לבנה עם שמן זית, חמאת עזים, יוגורט עזים, חלב עזים מלא, וגבינה לבנה באריזת חסכון של 500 גרם

חברת אדמה, המתמחה בפיתוח מוצרי צריכה אורגניים יומיומיים, מציגה לרגל חג שבועות סדרת גבינות אורגניות על בסיס חלב עזים, המאופיינות בטעם משובח ובמרקם עשיר.
הסדרה כוללת: גבינה בולגרית, גבינת פטה, גבינה לבנה למריחה, גבינה דלת שומן, גבינה צפתית, גבינה לבנה עם שמן זית, חמאת עזים, יוגורט עזים, חלב עזים מלא, וגבינה לבנה באריזת חסכון של 500 גרם.

· הגבינות מעובדות מחלב עדר העזים של "חוות האלה" הניזונות ממרעה ירוק יום יומי.
· עדר העזים לא מטופל בשום תרופות אנטיביוטיות.
· הגבינות מכילות 5% שומן בלבד.
· אינן מכילות חומרים משמרים וכל תוספות סינתטיות למיניהם.

יתרונות של חלב עזים:
חלב עזים דומה בהרכבו לחלב אם, יותר מכל חלב אחר המוכר לנו. החלבון המצוי בחלב העזים הינו בעל ערך ביולוגי גבוה, והוא מספק לגוף האדם בצורה הטובה והמאוזנת ביותר את חומצות האמינו הדרושות לו, ומכיל את כל 18 היסודות החיוניים לו כמעט באותו שיעור שבו הם נמצאים בגוף האדם.
פתיתי הגבן של חלב העזים רכים וקטנים, ולכן הוא נוח לעיכול יותר משאר סוגי החלב. זו גם אחת הסיבות לכך שאינו גורם כמעט לאלרגיות.

כל מוצרי אדמה מיוצרים מרכיבים אורגניים בלבד, המופקים מגידול אורגני.
כל חומרי הגלם של מוצרי אדמה אינם מכילים כל חומרי ריסוס והדברה, כימיקלים מכל סוג שהוא, ואינם מהונדסים גנטית (mgo free).

אדמה חברה בארגון לחקלאות אורגנית בישראל, ומפוקחת ע"י חברת אגריאור המוסמכת ע"י גוף הפיקוח הבין לאומי ifoam וגוף הפיקוח האמריקאי usda.

מחירים מומלצים לצרכן:
גבינה בולגרית – 25.90 ₪ ל– 250 גרם.
גבינת פטה – 25.90 ₪ ל– 250 גרם.
גבינה לבנה למריחה – 19.90 ₪ ל– 250 גרם.
גבינה דלת שומן – 18.90 ₪ ל– 250 גרם.
גבינה צפתית – 25.90 ₪ ל– 250 גרם.
גבינה לבנה עם שמן זית – 19.90 ₪ ל- 250 גרם.
גבינה לבנה באריזת חיסכון 500 גרם – 28.90 ₪.
יוגורט טבעי – 15.90 ₪ ל– 500 מ"ל.
חלב עזים מלא – 16.90 ₪ ל– 500 מ"ל.


להשיג בבתי הטבע, רשת שופרסל, ובחנויות המתמחות.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר