אדמונית על מצע שעועית ירוקה, בטטה וגזר

חומרים ל-4 מנות: 400 גרם דג אדמונית ניר דוד2 כוסות יין לבן יבש3 ענפי תימיןלימון קצוץ דק2 כפות דבש8 שיני שום כתושחצי קילו שעועית ירוקהבטטהגזר4 בצלים ירוקיםאופן ההכנה: מכינים מרינדה מיין, ענפי תימין, לימון, דבש ושום.משרים את הדג במשרה למשך 10 דקות.אופים בתנור למשך 20 דקות בחום של 180 מעלות.הכנת המצע:באמצעות קולפן קוצצים את הירקות בצורת סרטים.מקפיצים את הירקות על מחבת חמה עם מעט שמן זית.מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.עורכים את המצע על הצלחת ומעליו הדג.

חומרים ל-4 מנות:
400 גרם דג אדמונית ניר דוד
2 כוסות יין לבן יבש
3 ענפי תימין
לימון קצוץ דק
2 כפות דבש
8 שיני שום כתוש
חצי קילו שעועית ירוקה
בטטה
גזר
4 בצלים ירוקים

אופן ההכנה: 
מכינים מרינדה מיין, ענפי תימין, לימון, דבש ושום.
משרים את הדג במשרה למשך 10 דקות.
אופים בתנור למשך 20 דקות בחום של 180 מעלות.
הכנת המצע:
באמצעות קולפן קוצצים את הירקות בצורת סרטים.
מקפיצים את הירקות על מחבת חמה עם מעט שמן זית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
עורכים את המצע על הצלחת ומעליו הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר