אוזני המן במילוי בשר

מקפלים למשולשים של אוזני המן ואחרי שתופסים את העיקרון זה קורה צ'יק צ'ק. צילום יורם אשהיים
מקפלים למשולשים של אוזני המן ואחרי שתופסים את העיקרון זה קורה צ'יק צ'ק. צילום יורם אשהיים

מצרכים

200 גרם בשר טחון – מבשר טרי וטוב

1 בצל סגול קטן

2 בצלים ירוקים – רק החלק הלבן

1 כף שמן זית

מעט פטרוזיליה קצוצה

קורט גרידת לימון

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית בהרט

1 חלמון ביצה טרוף בכף מים

בצק פריך – אם של מעדנות 1/2 חבילה (גליל אחד)

קמח לרידוד

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות או מכינים שמן לטיגון עמוק.

הכנת המלית

קוצצים את הבצלים דק.

במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבשר והבצלים תוך קיצוץ במרית, כמו כשמכינים בולונז – עד שהבשר מוכן.

מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים.

מערבבים ומסירים מהאש.

מניחים להצטנן.

הכנת אוזני המן

מרדדים דק את הבצק על משטח מקומח.

קורצים עיגולים בכוס זכוכית ומברישים את ההיקף בביצה טרופה.

שמים כפית גדושה מהבשר בכל עיגול.

מקפלים למשולשים של אוזני המן – אחרי שתופסים את העיקרון זה קורה צ'יק צ'ק.

לאפייה

מברישים בביצה טרופה.

מניחים על נייר אפייה.

אופים לצבע זהוב – 12 דקות בערך.

לטיגון

סוגרים בלי פתח.

אין צורך להבריש מבחוץ – פשוט מטגנים (אבל אפייה הכי מומלץ).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה