אוזני המן במילוי פירות יבשים

15 אוזני המןחומרים:1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזהביצה טרופה, להברשה.למילוי:10 גרם חמאה תנובה (ללא מלח).1/2 כוס שזיפים מיובש ללא גלעין, חתוכים לחתיכות קטנות.1/2 כוס משמשים מיובשים, חתוכים לרצועות קטנות.1/2 כוס צימוקים לבנים .1/3 כוס פקאנים קלויים, קצוצים.1/3 כוס סוכר לבן.1/5 כוס מים .אופן ההכנה:במחבת על אש בינונית ממיסים את החמאה.מוסיפים את הפירות היבשים והפקאנים.מטגנים כ- 2 דקות עד להזהבה. מוסיפים את סוכר וממשיכים לערבב עד להמסת הסוכר. מוסיפים את המים ומערבבים כ- 3 דקות נוספות עד לקבלת מרקם קרמל. מצננים היטב.מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

15 אוזני המן

חומרים:
1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
ביצה טרופה, להברשה.

למילוי:
10 גרם חמאה תנובה (ללא מלח).
1/2 כוס שזיפים מיובש ללא גלעין, חתוכים לחתיכות קטנות.
1/2 כוס משמשים מיובשים, חתוכים לרצועות קטנות.
1/2 כוס צימוקים לבנים .
1/3 כוס פקאנים קלויים, קצוצים.
1/3 כוס סוכר לבן.
1/5 כוס מים .

אופן ההכנה:
במחבת על אש בינונית ממיסים את החמאה.
מוסיפים את הפירות היבשים והפקאנים.
מטגנים כ- 2 דקות עד להזהבה.
מוסיפים את סוכר וממשיכים לערבב עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את המים ומערבבים כ- 3 דקות נוספות עד לקבלת מרקם קרמל.
מצננים היטב.
מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה.
קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן.
מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
מברישים את אוזני המן בביצה טרופה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר