fbpx

אוזני המן במילוי פרג

15 אוזני המןחומרים:1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזהביצה טרופה, להברשהלמילוי:1/3 כוס חלב. 25 גרם חמאה תנובה (ללא מלח).1/4 כוס סוכר לבן.100 גרם פרג.1 כף גרידת לימון.אופן ההכנה:מחממים בסיר קטן את החלב עם הסוכר וחמאה ומביאים לרתיחה.מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להופעת הבועות הראשונות. מורידים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומצננים.מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

15 אוזני המן

חומרים:
1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
ביצה טרופה, להברשה

למילוי:
1/3 כוס חלב.
25 גרם חמאה תנובה (ללא מלח).
1/4 כוס סוכר לבן.
100 גרם פרג.
1 כף גרידת לימון.

אופן ההכנה:
מחממים בסיר קטן את החלב עם הסוכר וחמאה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להופעת הבועות הראשונות. מורידים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה.
קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן.
מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
מברישים את אוזני המן בביצה טרופה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר