אוזני המן במילוי ריבת חלב

חומרים:1.5 ק"ג קמח1 ק"ג חמאה 4-5 ביצים 500 גר' אבקת סוכר1 לימון – גרידת לימון1 תפוז – גרידת תפוז מעט וניל200 גר' פטיסייר150 גר' ריבת חלבאופן ההכנה:להקפיץ חמאה עם הסוכר.להוסיף את הסוכר ואת הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את גרידת הלימון, התפוז והקמח. לקרר את הבצק ולרדד עיגולים בקוטר 10 ס"מ ועובי 4 מ"מ.לזלף את ריבת החלב שעורבבה עם קרם הפטיסייר.לאפות בחום 160 מעלות כ-15 דקות.לבזוק את אבקת הסוכר מעל.

חומרים:
1.5 ק"ג קמח
1 ק"ג חמאה
4-5 ביצים
500 גר' אבקת סוכר
1 לימון – גרידת לימון
1 תפוז – גרידת תפוז
מעט וניל
200 גר' פטיסייר
150 גר' ריבת חלב

אופן ההכנה:
להקפיץ חמאה עם הסוכר.
להוסיף את הסוכר ואת הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את גרידת הלימון, התפוז והקמח.
לקרר את הבצק ולרדד עיגולים בקוטר 10 ס"מ ועובי 4 מ"מ.
לזלף את ריבת החלב שעורבבה עם קרם הפטיסייר.
לאפות בחום 160 מעלות כ-15 דקות.
לבזוק את אבקת הסוכר מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר