אוזני המן במילוי שוקולד ואגוזי מלך

15 אוזני המןחומרים:1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזהביצה טרופה, להברשה.למילוי:2 כפות גדושות ממרח שוקולד.1 כף גדושה ממרח תמרים.כף אבקת קקאו.1/4 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים.אופן ההכנה:בקערה בינונית מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

15 אוזני המן

חומרים:
1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
ביצה טרופה, להברשה.

למילוי:
2 כפות גדושות ממרח שוקולד.
1 כף גדושה ממרח תמרים.
כף אבקת קקאו.
1/4 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים.

אופן ההכנה:
בקערה בינונית מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה.
קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן.
מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
מברישים את אוזני המן בביצה טרופה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר