fbpx

אוזני המן במילוי שוקולד וקינמון

רכיבים לכ- 30 יחידות:320 גרם חמאה220 גרם אבקת סוכר80 גרם אבקת שקד מולבן500 גרם קמחכפית תמצית ונילקורט מלח2 ביציםרכיבים למילוי שוקולד:500 גרם חלב160 גרם סוכרקורט מלחמקל וניל150 גרם חלמון50 גרם קורנפלור200 גרם שוקולד מריר בלגי איכותיאופן הכנת המילוי:לערבב שליש מהחלב בקערה עם החלמון והקורנפלור. להרתיח את יתר החלב בתוך סיר בנפרד, עם הסוכר ומקל הקינמון ומעט מלח. לערבב היטב עם הקורנפלור, ולסנן.לאחר הסינון: להרתיח שוב הכל יחד תוך כדי ערבוב. שופכים פנימה את השוקולד, בוחשים היטב ומצננים.אופן הכנת הבצק:לבחוש בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קקאו, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח.לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף ביצה אחת ולאחר מכן את הקמח עד קבלת בצק אחיד. לשים במקרר לשעה מנוחה.לשטח ולרדד על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.לקרוץ עיגולים. למרוח מעט ביצה ולהוסיף את מילוי השוקולד. לאפות בטמפרטורת 160 מעלות כ- 17-20 דקות.   מחיר: מארז של 320 גרם 33 ₪ צילום אסף לוי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים לכ- 30 יחידות:
320 גרם חמאה
220 גרם אבקת סוכר
80 גרם אבקת שקד מולבן
500 גרם קמח
כפית תמצית וניל
קורט מלח
2 ביצים

רכיבים למילוי שוקולד:
500 גרם חלב
160 גרם סוכר
קורט מלח
מקל וניל
150 גרם חלמון
50 גרם קורנפלור
200 גרם שוקולד מריר בלגי איכותי

אופן הכנת המילוי:
לערבב שליש מהחלב בקערה עם החלמון והקורנפלור.
להרתיח את יתר החלב בתוך סיר בנפרד, עם הסוכר ומקל הקינמון ומעט מלח.
לערבב היטב עם הקורנפלור, ולסנן.
לאחר הסינון: להרתיח שוב הכל יחד תוך כדי ערבוב.
שופכים פנימה את השוקולד, בוחשים היטב ומצננים.

אופן הכנת הבצק:
לבחוש בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קקאו, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח.
לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף ביצה אחת ולאחר מכן את הקמח עד קבלת בצק אחיד.
לשים במקרר לשעה מנוחה.
לשטח ולרדד על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
לקרוץ עיגולים.
למרוח מעט ביצה ולהוסיף את מילוי השוקולד.
לאפות בטמפרטורת 160 מעלות כ- 17-20 דקות.

 

מחיר: מארז של 320 גרם 33 ₪

צילום אסף לוי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר