אוזני המן במילוי תמרים או שוקולד

חומרים:4 כוסות קמח שקית שמרים½ שקית משפר לאפיה ביתית¾  כוס סוכר2 חלמונים200 גר' חמאה או מרגרינה רכהקורט מלח אופן ההכנה: לשים בקערה את כל החומרים במהירות נמוכה, עד קבלת בצק רך וגמיש. מעברים למקרר למשך שעתיים. מרדדים את הבצק לעלה דק. קורצים עיגולים בעזרת כוס ומורחים בחלבון ביצה. מניחים כפית מלית בכל עיגול וסוגרים למשולש. מניחים לתפיחה במקום חמים כחצי שעה. אופים בתנור מחומם מראש ל- °170 עד לקבלת גוון זהוב. מצננים ובוזקים אבקת סוכר.מלית תמרים ואגוזים:250 גר' תמרים קצוצים גס100 גר' אגוזי פקאן או מלך קצוצים גסכפית קליפת לימון מגוררת1/2 כוס סוכרמערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה.מלית שוקולד וליקר בייליס:1 חבילה חמאה 1 ביצה1 כוס קורנפלור (150 גר')1 חבילת שוקולד מריר מומס (100 גר')3-4 כפות ליקר בייליסמכניסים לקערת מערבל עם וו "גיטרה" את החמאה הרכה והסוכר.מקציפים ומוסיפים הביצה והקורנפלור עד לקבלת מירקם אחיד,מוסיפים אתבייליס ואת השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.נטע בשביל השוקולד, רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהודטל. 5361977-03, www.chocolata.co.il

חומרים:
4 כוסות קמח
שקית שמרים
½ שקית משפר לאפיה ביתית
¾  כוס סוכר
2 חלמונים
200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
קורט מלח

אופן ההכנה:
לשים בקערה את כל החומרים במהירות נמוכה, עד קבלת בצק רך וגמיש.
מעברים למקרר למשך שעתיים.
מרדדים את הבצק לעלה דק.
קורצים עיגולים בעזרת כוס ומורחים בחלבון ביצה.
מניחים כפית מלית בכל עיגול וסוגרים למשולש.
מניחים לתפיחה במקום חמים כחצי שעה.
אופים בתנור מחומם מראש ל- °170 עד לקבלת גוון זהוב.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר.

מלית תמרים ואגוזים:
250 גר' תמרים קצוצים גס
100 גר' אגוזי פקאן או מלך קצוצים גס
כפית קליפת לימון מגוררת
1/2 כוס סוכר
מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה.

מלית שוקולד וליקר בייליס:
1 חבילה חמאה
1 ביצה
1 כוס קורנפלור (150 גר')
1 חבילת שוקולד מריר מומס (100 גר')
3-4 כפות ליקר בייליס
מכניסים לקערת מערבל עם וו "גיטרה" את החמאה הרכה והסוכר.
מקציפים ומוסיפים הביצה והקורנפלור עד לקבלת מירקם אחיד,
מוסיפים אתבייליס ואת השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.

נטע בשביל השוקולד, רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03,
www.chocolata.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר