אוזני המן בניחוח תפוז במילוי פרג, תמרים ותפוחים

חומרים לבצק:500 גר' קמח150 גר' חמאה1 כפית אבקת אפייה1 כוס מיץ תפוזיםמעט מקליפת התפוזחומרים למלית:100 גר' פרג טחון50 גר' מחית תמרים100 מיליליטר חלב100 גר' סוכר2 תפוחים מקולפים ומגורדים דקאופן הכנת המלית:מרתיחים את החלב והסוכר.מוסיפים את שאר החומרים.מערבבים.לקרר היטב.אופן הכנת הבצק:לערבב במעבד מזון הקמח, החמאה וקליפת התפוז עד לקבלת פירורים.להוסיף נוזלים בהדרגה עד לקבלת בצק.לקרר כשעה.הכנת אוזני ההמן:לאחר שקיררנו הבצק: לרדד לעובי 5 מ"מ.לסמן עיגולים.למלא במלית וליצור משולש. להניח הפוך על נייר אפייה בתבנית.לקרר שעה.לאפות כ-20 דקות בחום של 200 מעלות עד שמשחים.לקרר ולפזר אבקת סוכר.

חומרים לבצק:
500 גר' קמח
150 גר' חמאה
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים
מעט מקליפת התפוז

חומרים למלית:
100 גר' פרג טחון
50 גר' מחית תמרים
100 מיליליטר חלב
100 גר' סוכר
2 תפוחים מקולפים ומגורדים דק

אופן הכנת המלית:
מרתיחים את החלב והסוכר.
מוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים.
לקרר היטב.

אופן הכנת הבצק:
לערבב במעבד מזון הקמח, החמאה וקליפת התפוז עד לקבלת פירורים.
להוסיף נוזלים בהדרגה עד לקבלת בצק.
לקרר כשעה.

הכנת אוזני ההמן:
לאחר שקיררנו הבצק: לרדד לעובי 5 מ"מ.
לסמן עיגולים.
למלא במלית וליצור משולש.
להניח הפוך על נייר אפייה בתבנית.
לקרר שעה.
לאפות כ-20 דקות בחום של 200 מעלות עד שמשחים.
לקרר ולפזר אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר