אוזני המן ממרנג במילוי קרם שוקולד טופי

חומרים להכנת המרנגים (כ-35 אוזני מרנג): 5 חלבונים בטמפרטורת החדר1 כוס סוכר1 כוס אבקת סוכר (100 גרם)אופן הכנת המרנגים :מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים עד להיווצרות קצף עדין.מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה. מקפלים את אבקת הסוכר לתוך הקערה.בעזרת שק זילוף וצנתר 4 מ"מ מזלפים על מגשי תנור מרופדים בנייר אפייה פבלובות בצורת משולש.אופים התנור שחומם מראש ל- 90 מעלות כשעתיים וחצי עד שהמרנגים מתייבשים.חומרים להכנת קרם שוקולד טופי :200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו מומס1 כוס סוכר לבן1 מיכל שמנת מתוקה1 כף סירופ מייפל1 כפית תמצית ווניל25 גרם חמאה250 גרם שמנת מתוקה מוקצפת אגוזי לוז שלמים מקורמלים (להשיג בחנויות המתמחות)אופן הכנת הקרם שוקולד טופי:בסיר קטן מחממים את תמצית הווניל, החמאה והשמנת המתוקה. במחבת ממיסים את הסוכר, ורוטב המייפל עד שנוצר קרמל. מוסיפים את תערובת השמנת המתוקה החמה בשלבים לקרמל תוך בחישה. מורידים מהאש ומערבבים עם השוקולד המריר המומס.מקררים ומקפלים אל השמנת המוקצפת. מזלפים אל המרנג ומקשטים באגוז לוז מקורמל.

חומרים להכנת המרנגים (כ-35 אוזני מרנג):
5 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת סוכר (100 גרם)

אופן הכנת המרנגים :
מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים עד להיווצרות קצף עדין.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה.
מקפלים את אבקת הסוכר לתוך הקערה.
בעזרת שק זילוף וצנתר 4 מ"מ מזלפים על מגשי תנור מרופדים בנייר אפייה פבלובות בצורת משולש.
אופים התנור שחומם מראש ל- 90 מעלות כשעתיים וחצי עד שהמרנגים מתייבשים.

חומרים להכנת קרם שוקולד טופי :
200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו מומס
1 כוס סוכר לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף סירופ מייפל
1 כפית תמצית ווניל
25 גרם חמאה
250 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
אגוזי לוז שלמים מקורמלים (להשיג בחנויות המתמחות)

אופן הכנת הקרם שוקולד טופי:
בסיר קטן מחממים את תמצית הווניל, החמאה והשמנת המתוקה.
במחבת ממיסים את הסוכר, ורוטב המייפל עד שנוצר קרמל.
מוסיפים את תערובת השמנת המתוקה החמה בשלבים לקרמל תוך בחישה.
מורידים מהאש ומערבבים עם השוקולד המריר המומס.
מקררים ומקפלים אל השמנת המוקצפת.
מזלפים אל המרנג ומקשטים באגוז לוז מקורמל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר