fbpx

אוזני המן מרביולי פרג ברוטב וניל

חומרים לרביולי:350 גרם קמח – כ- 2.5 כוסות לבן שטיבל 22 ביצים מספר 33 כפות מים1 כף שמןמעט מלחסוכר ונילאופן ההכנה:להכניס את כל החומרים למיקסר עם וו לישה, ולעבד עד לבצק חלק וגמיש.לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למנוחה של כ-3/4 שעה. להוציא ולהעביר במכונת פסטה מהמרווח העבה ביותר עד לדק ביותר.לקרוץ עיגולים, למלא במלית הפרג, לסגור לצורת אוזן המן, ולבשל במים רותחים כ- 3 דקות עד שהרביולי צפים.מלית פרג:200 גרם חלב200 גרם פרג100 גרם סוכר4 כפיות דבש100 גרם חמאה100 גרם אבקת שקדים (לקנות בחנויות המתמחות)ונילגרידת לימוןאופן ההכנה:לבשל את כל החומרים עד לרתיחה ולכבות את האש.לצנן כאשר מדי פעם לערבב.רצוי להכין יום מראש.המילוי מתאים גם לבצק פריך או שמרים.רוטב וניל:1 כוס חלב1 מקל וניל או סוכר וניל2 חלמונים1 כף קורנפלוראופן ההכנה: מרתיחים 3/4 כוס חלב עם מקל וניל.מוציאים את מקל הווניל, חורצים אותו ומוציאים בעזרת סכין את הגרעינים ומחזירים אותם לסיר. את יתרת החלב מערבבים עם הקורנפלור והחלמונים, ומוסיפים לחלב הרותח.מביאים שוב לרתיחה ומכבים את האש.מחכים לצינון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לרביולי:
350 גרם קמח – כ- 2.5 כוסות לבן שטיבל 2
2 ביצים מספר 3
3 כפות מים
1 כף שמן
מעט מלח
סוכר וניל

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים למיקסר עם וו לישה, ולעבד עד לבצק חלק וגמיש.
לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למנוחה של כ-3/4 שעה. להוציא ולהעביר במכונת פסטה מהמרווח העבה ביותר עד לדק ביותר.
לקרוץ עיגולים, למלא במלית הפרג, לסגור לצורת אוזן המן, ולבשל במים רותחים כ- 3 דקות עד שהרביולי צפים.

מלית פרג:
200 גרם חלב
200 גרם פרג
100 גרם סוכר
4 כפיות דבש
100 גרם חמאה
100 גרם אבקת שקדים (לקנות בחנויות המתמחות)
וניל
גרידת לימון

אופן ההכנה:
לבשל את כל החומרים עד לרתיחה ולכבות את האש.
לצנן כאשר מדי פעם לערבב.
רצוי להכין יום מראש.
המילוי מתאים גם לבצק פריך או שמרים.

רוטב וניל:
1 כוס חלב
1 מקל וניל או סוכר וניל
2 חלמונים
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:
מרתיחים 3/4 כוס חלב עם מקל וניל.
מוציאים את מקל הווניל, חורצים אותו ומוציאים בעזרת סכין את הגרעינים ומחזירים אותם לסיר.
את יתרת החלב מערבבים עם הקורנפלור והחלמונים, ומוסיפים לחלב הרותח.
מביאים שוב לרתיחה ומכבים את האש.
מחכים לצינון.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר