אוזני המן עם מלית בוטנים

חומרים לבצק ואופן ההכנה: 200 גרם חמאה100 גרם סוכר (חצי כוס)תמצית וניל (2 טיפות)לערבב את החומרים לתערובת אחידה ואז להוסיף: 300 גרם קמח (כוס וחצי)לערבב עד שמתגבש לבצקחומרים למלית בוטנים:4 חלבונים של ביצה 2 כוסות סוכר 200 גרם בוטנים טחונים (או תמרים, קוקוס, וכו')אופן ההכנה: לשים סיר עם מים על הגז ולהביא לרתיחה.על הסיר יש להניח קערת זכוכית שלא תיגע במים. לשים בקערה את החלבונים והסוכר ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ומעט חמה.להוריד את התערובת מהאש.להוסיף את הבוטנים הטחונים ולהמשיך לערבב. הכנת אוזני ההמן:את הבצק יש לרדד לעובי חצי ס"מ ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס. בכל עיגול יש למלא כפית של המילוי ולהדק את הבצק בצורת משולש.לאפות בטמפרטורה של 170 מעלות כ- 20 דקות.

חומרים לבצק ואופן ההכנה:
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר (חצי כוס)
תמצית וניל (2 טיפות)
לערבב את החומרים לתערובת אחידה ואז להוסיף:
300 גרם קמח (כוס וחצי)
לערבב עד שמתגבש לבצק

חומרים למלית בוטנים:
4 חלבונים של ביצה
2 כוסות סוכר
200 גרם בוטנים טחונים (או תמרים, קוקוס, וכו')

אופן ההכנה: 
לשים סיר עם מים על הגז ולהביא לרתיחה.
על הסיר יש להניח קערת זכוכית שלא תיגע במים. 
לשים בקערה את החלבונים והסוכר ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ומעט חמה.
להוריד את התערובת מהאש.
להוסיף את הבוטנים הטחונים ולהמשיך לערבב.

הכנת אוזני ההמן:
את הבצק יש לרדד לעובי חצי ס"מ ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
בכל עיגול יש למלא כפית של המילוי ולהדק את הבצק בצורת משולש.
לאפות בטמפרטורה של 170 מעלות כ- 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר