אוזני המן עם פרג ודבש

חומרים: בצק: 200 ג' סוכר.400 ג' חמאה.600 ג' קמח.2 חלמוני ביצה.תמצית וניל וגרידת לימון. אופן ההכנה: מעבדים סוכר וחמאה.מוסיפים חלמונים, וניל וגרידת לימון, ולבסוף את הקמח.מעבדים לבצק אחיד וחלק, עוטפים ומקררים.חומרים למלית פרג:100 ג' פרג טחון טרי.50 ג' סוכר.50 ג' דבש.100 ג' חמאה. 100 סמ"ק חלב.מעט פירורי עוגיות או ביסקוויטים.100 ג' אגוזים טחונים.אופן ההכנה: מביאים לרתיחה: סוכר, דבש, חלב וחמאה.מוסיפים פרג ואגוזים. מבשלים מספר דקות.קושרים במעט פירורי עוגיות או ביסקוויטים. מצננים היטב.מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח עם מעט קמח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.הכנת אוזני ההמן:קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.ממלאים במלית פרג כמות של כ- 1 כפית מהמילוי.סוגרים את הקצוות בעזרת קצוות האצבעות.עורכים על מגש מרופד בנייר פרגמנט ואופים בחום 180 – 200 מעלות כ – 10- 15 דקות, עד להזהבת הבצק. מצננים ובוזקים אבקת סוכר.

חומרים:
בצק:
200 ג' סוכר.
400 ג' חמאה.
600 ג' קמח.
2 חלמוני ביצה.
תמצית וניל וגרידת לימון.

אופן ההכנה:
מעבדים סוכר וחמאה.
מוסיפים חלמונים, וניל וגרידת לימון, ולבסוף את הקמח.
מעבדים לבצק אחיד וחלק, עוטפים ומקררים.

חומרים למלית פרג:
100 ג' פרג טחון טרי.
50 ג' סוכר.
50 ג' דבש.
100 ג' חמאה.
100 סמ"ק חלב.
מעט פירורי עוגיות או ביסקוויטים.
100 ג' אגוזים טחונים.

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה: סוכר, דבש, חלב וחמאה.
מוסיפים פרג ואגוזים.
מבשלים מספר דקות.
קושרים במעט פירורי עוגיות או ביסקוויטים.
מצננים היטב.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח עם מעט קמח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.

הכנת אוזני ההמן:
קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
ממלאים במלית פרג כמות של כ- 1 כפית מהמילוי.
סוגרים את הקצוות בעזרת קצוות האצבעות.
עורכים על מגש מרופד בנייר פרגמנט ואופים בחום 180 – 200 מעלות כ – 10- 15 דקות, עד להזהבת הבצק.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר