אוזני המן עם קמח חיטה מלאה אורגנית וסוכר דמררה אורגני במלית פרג

חומרים לבצק: חצי כוס טחינה גולמית אורגנית של "תבואות"3/4 כוס מים½ כוס סוכר דמררה אורגני של "תבואות"3 ביצים 1 כפית תמצית וניל ½ 2 כוסות קמח חיטה מלאה אורגנית של "תבואות" 1 כוס קמח חיטה רגילה1 שקית אבקת אפייה אופן הכנת הבצק:  מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. מרדדים על משטח עבודה, לעובי של ½ ס"מ, וקורצים באמצעות כוס כ- 35 עיגולים. חומרים למלית פרג: 10 כפות פרג 10 כפות סוכר חום 2 כפות קורנפלור אופן הכנת המלית: לערבב הכל יחד ולהכניס למיקרו גל לכמה דקות עד שהקורנפלור מתגבש ויוצר מלית אחידה. לאחר שיצרנו עיגולים מהבצק באמצעות כוס, מניחים במרכז כל עיגול כפית מלית וסוגרים ליצירת אוזן. אופים בחום בינוני של 180 מעלות, כ- 25 דקות. ד"ר הילה גבע אבירם, תזונאית ונטורופתית, היא יועצת ל"תבואות" (יצרנית ומשווקת מוצרי מזון אורגניים),

חומרים לבצק:
חצי כוס טחינה גולמית אורגנית של "תבואות"
3/4 כוס מים
½ כוס סוכר דמררה אורגני של "תבואות"
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
½ 2 כוסות קמח חיטה מלאה אורגנית של "תבואות"
1 כוס קמח חיטה רגילה
1 שקית אבקת אפייה

אופן הכנת הבצק: 
מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד.
מרדדים על משטח עבודה, לעובי של ½ ס"מ, וקורצים באמצעות כוס כ- 35 עיגולים.

חומרים למלית פרג:
10 כפות פרג
10 כפות סוכר חום
2 כפות קורנפלור

אופן הכנת המלית:
לערבב הכל יחד ולהכניס למיקרו גל לכמה דקות עד שהקורנפלור מתגבש ויוצר מלית אחידה.
לאחר שיצרנו עיגולים מהבצק באמצעות כוס, מניחים במרכז כל עיגול כפית מלית וסוגרים ליצירת אוזן.
אופים בחום בינוני של 180 מעלות, כ- 25 דקות.

ד"ר הילה גבע אבירם, תזונאית ונטורופתית, היא יועצת ל"תבואות" (יצרנית ומשווקת מוצרי מזון אורגניים),

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר