fbpx

אוזני המן עשירים בסיבים תזונתיים

אוזני אמן מתוקים:מצרכים לבצק:100 גרם סוכר (עדיף חום)2 חלמונים200 גרם חמאה רכה (או שמן זית)300 גרם קמח (עדיף מלא)קליפת מגורדת של לימון4 כפות בנפייבר – אבקת סיבים תזונתייםאופן ההכנה:לערבב את הסוכר עם החלמונים החמאה והלימון עד לקבלת תערובת אחידה.להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק פירורים.ללוש קלות עד לקבלת בצק (לא לערבב יותר מדי – זה לא טוב לבצק).לקרר חצי שעה.למלא במילוי הרצוי.לחמם תנור ל- 180 מעלות לאפות עד הזהבה.אפשריות למילוי: אננס ושוקולד: קופסה שימורי אננס חתיכותכוס שוקולד צ'יפיממרח שוקולד לבן ואגוזים בקרמלתפוחים וריבה: לחתוך את התפוחים לקוביות, ולערבב עם הריבהאוזני המן מלוחים:מצרכים לבצק:500 גרם קמח תופח (עדיף מלא)1 גביע שמנת חמוצה200 גרם חמאה רכה (או שמן זית)4 כפות בנפייבראופן הכנת הבצק:במעבד מזון להניח את החמאה.להוסיף את הקמח והשמנת.לעבד עד קבלת בצק אחיד.לקרר למשך שעה.הכנת האוזניים:לחמם תנור ל- 175 מעלות.על שולחן העבודה לקמח ולרדד את הבצק לחתוך לעיגולים (בעזרת כוס).למלא במילוי הרצוי.להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה.לאפות עד להזהבה.אפשריות למילוי:* תירס וגבינת צהובה * פטריות ובצל* עגבניות וזיתים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

אוזני אמן מתוקים:
מצרכים לבצק:
100 גרם סוכר (עדיף חום)
2 חלמונים
200 גרם חמאה רכה (או שמן זית)
300 גרם קמח (עדיף מלא)
קליפת מגורדת של לימון
4 כפות בנפייבר – אבקת סיבים תזונתיים

אופן ההכנה:
לערבב את הסוכר עם החלמונים החמאה והלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק פירורים.
ללוש קלות עד לקבלת בצק (לא לערבב יותר מדי – זה לא טוב לבצק).
לקרר חצי שעה.
למלא במילוי הרצוי.
לחמם תנור ל- 180 מעלות לאפות עד הזהבה.

אפשריות למילוי:
אננס ושוקולד:
קופסה שימורי אננס חתיכות
כוס שוקולד צ'יפי
ממרח שוקולד לבן ואגוזים בקרמל

תפוחים וריבה:
לחתוך את התפוחים לקוביות, ולערבב עם הריבה

אוזני המן מלוחים:
מצרכים לבצק:
500 גרם קמח תופח (עדיף מלא)
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם חמאה רכה (או שמן זית)
4 כפות בנפייבר

אופן הכנת הבצק:
במעבד מזון להניח את החמאה.
להוסיף את הקמח והשמנת.
לעבד עד קבלת בצק אחיד.
לקרר למשך שעה.

הכנת האוזניים:
לחמם תנור ל- 175 מעלות.
על שולחן העבודה לקמח ולרדד את הבצק לחתוך לעיגולים (בעזרת כוס).
למלא במילוי הרצוי.
להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה.
לאפות עד להזהבה.

אפשריות למילוי:
* תירס וגבינת צהובה
* פטריות ובצל
* עגבניות וזיתים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר