אוזני המן

חומרי הבצקשלוש וחצי כוסות קמח200 גרם מרגרינה או חמאה50 סמ"ק חלב או מים2 ביצים3 כפות סוכרגרדת לימון (מלימון אחד) כפיות אבקת אפיהחומרי המילויחצי כוס סוכר1 כוס מים200 גרם פרג100 גרם צימוקים100 גרם אגוזים2 כפות דבש1 תפוח מגורד1/2 כוס אבקת סוכראופן הכנה של הבצק1. מערבבים את המרגרינה והסוכר עד לקבלת מרקם קרם.2. מוספים את יתר חומרי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק .3. מניחים לבצק לנוח 20 דקות. אופן הכנה של המילוי1. מרתיחים מים וסוכר.2. מוספים את הדבש והפרג, מביאים לרתיחה שניה ומכבים את האש.3. מוספים את יתר החומרים.4. יוצרים מהבצק עגולים בקוטר 10 ס"מ ומשטיחים.5. במרכז הבצק ממלאים במילוי, ומקפלים בצורת אוזני המן.6. מחממים תנור ל190 מעלות.7. אופים את אוזני המן במשך 20 דקות. 8. לאחר שאזני ההמן התקררו ורגע לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.

חומרי הבצק
שלוש וחצי כוסות קמח
200 גרם מרגרינה או חמאה
50 סמ"ק חלב או מים
2 ביצים
3 כפות סוכר
גרדת לימון (מלימון אחד)
כפיות אבקת אפיה

חומרי המילוי
חצי כוס סוכר
1 כוס מים
200 גרם פרג
100 גרם צימוקים
100 גרם אגוזים
2 כפות דבש
1 תפוח מגורד
1/2 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה של הבצק
1. מערבבים את המרגרינה והסוכר עד לקבלת מרקם קרם.
2. מוספים את יתר חומרי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק .
3. מניחים לבצק לנוח 20 דקות.

אופן הכנה של המילוי
1. מרתיחים מים וסוכר.
2. מוספים את הדבש והפרג, מביאים לרתיחה שניה ומכבים את האש.
3. מוספים את יתר החומרים.
4. יוצרים מהבצק עגולים בקוטר 10 ס"מ ומשטיחים.
5. במרכז הבצק ממלאים במילוי, ומקפלים בצורת אוזני המן.
6. מחממים תנור ל190 מעלות.
7. אופים את אוזני המן במשך 20 דקות.
8. לאחר שאזני ההמן התקררו ורגע לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר