אוזני פילו ממולאים בפירות יבשים ודבש

 

מצרכים (שמונה מנות)
חצי חבילת עלי פילו
2 כוסות פירות יבשים מעורבים (תמרים מגולענים, אגוזי ברזיל, אגוזי מלך ועוד).
2 כפות שמן אגוזים
2 כפות סילאן.
מעט קינמון
2 כפות וודקה וניל.

אופן הכנת המאפה
חממו מחבת וערבבו בה את הפירות היבשים, הסילאן ואת כפות הוודקה.

פרסו עלה פילו ומירחו אותה בשכבה דקה מאוד של שמן אגוזים. פרסו מעל העלה, עלה נוסף.

חיתכו את זוג העלים לשש. שימו במרכז מעט מלית וסגרו לצורת אוזן

אפו כעשר דקות בחום של 200 מעלות. כדקה לפני הסיום מירחו את המאפה במעט סילאן על מנת לקבל צבע מתאים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה