fbpx

אוזני פילו ממולאים בפירות יבשים ודבש

מצרכים (שמונה מנות)חצי חבילת עלי פילו2 כוסות פירות יבשים מעורבים (תמרים מגולענים, אגוזי ברזיל, אגוזי מלך ועוד).2 כפות שמן אגוזים2 כפות סילאן.מעט קינמון2 כפות וודקה וניל.אופן הכנת המאפהחממו מחבת וערבבו בה את הפירות היבשים, הסילאן ואת כפות הוודקה. פרסו עלה פילו ומירחו אותה בשכבה דקה מאוד של שמן אגוזים. פרסו מעל העלה, עלה נוסף. חיתכו את זוג העלים לשש. שימו במרכז מעט מלית וסגרו לצורת אוזןאפו כעשר דקות בחום של 200 מעלות. כדקה לפני הסיום מירחו את המאפה במעט סילאן על מנת לקבל צבע מתאים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (שמונה מנות)
חצי חבילת עלי פילו
2 כוסות פירות יבשים מעורבים (תמרים מגולענים, אגוזי ברזיל, אגוזי מלך ועוד).
2 כפות שמן אגוזים
2 כפות סילאן.
מעט קינמון
2 כפות וודקה וניל.

אופן הכנת המאפה
חממו מחבת וערבבו בה את הפירות היבשים, הסילאן ואת כפות הוודקה.

פרסו עלה פילו ומירחו אותה בשכבה דקה מאוד של שמן אגוזים. פרסו מעל העלה, עלה נוסף.

חיתכו את זוג העלים לשש. שימו במרכז מעט מלית וסגרו לצורת אוזן

אפו כעשר דקות בחום של 200 מעלות. כדקה לפני הסיום מירחו את המאפה במעט סילאן על מנת לקבל צבע מתאים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר