אולם האירועים דימול פלטינום יציע תפריט גורמה בכשרות מהודרת

שטייניץ אוהב סגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד וצורת הבישול האופייניים להם מתאימים לדבריו למטבח הכשר

כאולם אירועים פופולרי בקרב הציבור החרדי והדתי באזור המרכז, דימול פלטינום יפעל תחת כשרות מהודרת של "בד"ץ קהילות"
כאולם אירועים פופולרי בקרב הציבור החרדי והדתי באזור המרכז, דימול פלטינום יפעל תחת כשרות מהודרת של "בד"ץ קהילות"

אולם האירועים הדר דימול ברמת גן בבעלות שלום יוסקוביץ ואסתי יוסקוביץ, מתקרב לתחילת פעילותו המחודשת בנובמבר הקרוב, כשהשף האחראי על בניית התפריט והייעוץ הקולינרי הוא אבי שטייניץ, מי שהיה השף הראשי של רשת מלונות דן, ובין היתר היה השף הראשי של מלונות קינג דייויד ודן תל אביב. הוא יוביל את מטבח האולם בגלגולו החדש תחת השם דימול פלטינום שעובר עתה שיפוץ ועיצוב מחדש, והוא מבטיח “תפריט מגוון, מיוחד ומפתיע”.

שטייניץ אוהב סגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד וצורת הבישול האופייניים להם מתאימים לדבריו למטבח הכשר
שטייניץ אוהב סגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד וצורת הבישול האופייניים להם מתאימים לדבריו למטבח הכשר

כאולם אירועים פופולרי בקרב הציבור החרדי והדתי באזור המרכז, דימול פלטינום יפעל תחת כשרות מהודרת של “בד”ץ קהילות”. לדברי שטייניץ: “בשנים האחרונות, ההקפדה על איכותם המשובחת של חומרי הגלם ועל טעמיהם המקוריים, הבישול העונתי והאתני המותאם לאזור שנכנס בסערה למטבחי המסעדות, ושינויים בהרגלי התזונה של הסועדים, אפשרו פיתוח מתכוני גורמה כשרים”.

מוצרים כחלב קוקוס, סויה, טופו וצ'ילי מתוק, לצד מאכלים כסושי, נודלס, תבשילי קארי ודומיהם, הגיעו מהמטבח האסיאתי ושולבו בהצלחה בתפריטים הכשרים"
מוצרים כחלב קוקוס, סויה, טופו וצ’ילי מתוק, לצד מאכלים כסושי, נודלס, תבשילי קארי ודומיהם, הגיעו מהמטבח האסיאתי ושולבו בהצלחה בתפריטים הכשרים”

שטייניץ אוהב סגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד וצורת הבישול האופייניים להם מתאימים לדבריו למטבח הכשר: “מוצרים כחלב קוקוס, סויה, טופו וצ’ילי מתוק, לצד מאכלים כסושי, נודלס, תבשילי קארי ודומיהם, הגיעו מהמטבח האסיאתי ושולבו בהצלחה בתפריטים הכשרים. לאור היכרותי רבת השנים עם שלום ואסתי, המטרה שהגדרנו לעצמנו ולעובדי המטבח הוותיקים של דימול, היא להציב את הרף הקולינרי הגבוה ביותר שעומד בסטנדרט המצוינות של דימול פלטינום. התפריט יהיה בנוי מחומרי הגלם האיכותיים ביותר, וישלב בין הטרנדיים העדכניים של עולם האוכל, לבין היוקרה של אולם אירועים מוביל”.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה