אומלט ספרדי

מרכיבים (ל-4 מנות):3 ביצים2 כפות שמן זית1 בצל קטן, חתוך לרצועותתפוח אדמה, קלוף וחתוך לקוביות כ-50 גרם נקניק מאיכות משובחת, פרוס צרור פטרוזיליה, קצוצה צרור כוסברה, קצוצה1 עגבניה, חתוכה גסכ-50 גרם גבינת אמנטל, פרוסהמלח, פלפל שחוראופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות).במחבת ברזל כבדה רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף ורך. מוסיפים את תפוחי האדמה והנקניק ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את הביצים, הפטרוזיליה, הכוסברה, מלח ופלפל שחור.מסירים מהאש.מוסיפים את הגבינה והעגבניה.מתבלים במלח גס ומכניסים לתנור לכ-7-8 דקות בחום בינוני-גבוה.מגישים מיד."דודה – ביסטרו עברי", רחוב הבנים 27, הוד השרון, 09-7452748

מרכיבים (ל-4 מנות):
3 ביצים
2 כפות שמן זית
1 בצל קטן, חתוך לרצועות
תפוח אדמה, קלוף וחתוך לקוביות
כ-50 גרם נקניק מאיכות משובחת, פרוס
צרור פטרוזיליה, קצוצה
צרור כוסברה, קצוצה
1 עגבניה, חתוכה גס
כ-50 גרם גבינת אמנטל, פרוסה
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות).
במחבת ברזל כבדה רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף ורך.
מוסיפים את תפוחי האדמה והנקניק ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את הביצים, הפטרוזיליה, הכוסברה, מלח ופלפל שחור.
מסירים מהאש.
מוסיפים את הגבינה והעגבניה.
מתבלים במלח גס ומכניסים לתנור לכ-7-8 דקות בחום בינוני-גבוה.
מגישים מיד.

"דודה – ביסטרו עברי", רחוב הבנים 27, הוד השרון, 09-7452748

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר