fbpx

אומצת עגל חלב בליצ'י מיובש על מצע קרמבולה מיובשת

מצרכים (5 מנות)5 אומצות עגל חלב פרוסות דק בעובי 1 ס"מ1 בצל קצוץ דק1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות1 גזר חתוך לקוביות קטנותחצי כוס יין לבן מענבי מוסקטמלחפלפל שחור גרוס לפי הטעם100 גרם ליצ'י מיובש10 פרוסות קרמבולה מיובשת50 גרם ליצ'י מסוכר (משימורים)1/4 ליטר סירופ הליצ'י מקופסת השימורים1 כף שטוחה של קורנפלור2 כפות שמן זית1 ענף רוזמרין טריאופן ההכנהמחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים את האומצות לאחר שפלפלנו אותם. מוציאים לתבנית אפיה. מוספים את ירקות השורש ומטגנים עד לריכוך כמעט מלא. מוסיפים את סירופ הלי'צי, והליצ'י המסוכר ומביאים לרתיחה. מכינים בנפרד בלילה מהקורנפלור והיין ומסמיכים את הרוטב עד ליצירת תערובת שקופה. יוצקים את הרוטב על האומצות, מוסיפים את ענף הרוזמרין. מכסים בנייר אפיה ואופים בתנור שחיממנו מראש למשך חצי שעה בחום 160 מעלות.מגישים על מצע פרוסות קרמבולה ומעל מפזרים את הליצ'י המיובש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (5 מנות)
5 אומצות עגל חלב פרוסות דק בעובי 1 ס"מ
1 בצל קצוץ דק
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס יין לבן מענבי מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
100 גרם ליצ'י מיובש
10 פרוסות קרמבולה מיובשת
50 גרם ליצ'י מסוכר (משימורים)
1/4 ליטר סירופ הליצ'י מקופסת השימורים
1 כף שטוחה של קורנפלור
2 כפות שמן זית
1 ענף רוזמרין טרי

אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים את האומצות לאחר שפלפלנו אותם. מוציאים לתבנית אפיה. מוספים את ירקות השורש ומטגנים עד לריכוך כמעט מלא.

מוסיפים את סירופ הלי'צי, והליצ'י המסוכר ומביאים לרתיחה.

מכינים בנפרד בלילה מהקורנפלור והיין ומסמיכים את הרוטב עד ליצירת תערובת שקופה.

יוצקים את הרוטב על האומצות, מוסיפים את ענף הרוזמרין.

מכסים בנייר אפיה ואופים בתנור שחיממנו מראש למשך חצי שעה בחום 160 מעלות.

מגישים על מצע פרוסות קרמבולה ומעל מפזרים את הליצ'י המיובש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר