אוסובוקו לבן עם ירקות שורש

>b>מרכיבים לשש מנות6 יחידות אוסובוקו לבן1 יחידה כרישה מקולפת ושטופה חתוכה ברוחב 5 ס"מ6 גזרים מקולפים חצויים4 גבעולי סלרי6 בצלים לבנים קטנים מקולפים1 כפית פלפל צ'יפוטלה1 ליטר ציר בקר (אפשר להשתמש במשחת ציר בקר) 70 גרם שום כתושרבע כוס טקילהמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםאופן ההכנהא. מסדרים בתבנית גבוהה את האוסובוקו ומפזרים מעליו את כל הירקות, הנוזלים השום והצ'פוטלה. ב. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות למשך חצי שעה.ג. מוציאים את המגש ,מערבבים הכל בעדינות (על מנת שלא לפגוע בירקות) ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.ד. לאחר חצי שעה מוציאים שוב את המגש ומערבבים הכל בעדינות ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.ה. מוציאים את המגש , מכסים את האוסובוקו בנייר כסף ומחזירים לתנור לשעה-שעה וחצי בחום של 150 מעלות.ו. מסדרים יפה בצלחת הגשה אוסובוקו עם ירקות השורש. מומלץ להגיש עם פירה בטטה

>b>מרכיבים לשש מנות
6 יחידות אוסובוקו לבן
1 יחידה כרישה מקולפת ושטופה חתוכה ברוחב 5 ס"מ
6 גזרים מקולפים חצויים
4 גבעולי סלרי
6 בצלים לבנים קטנים מקולפים
1 כפית פלפל צ'יפוטלה
1 ליטר ציר בקר (אפשר להשתמש במשחת ציר בקר)
70 גרם שום כתוש
רבע כוס טקילה
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

אופן ההכנה
א. מסדרים בתבנית גבוהה את האוסובוקו ומפזרים מעליו את כל הירקות, הנוזלים השום והצ'פוטלה.

ב. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות למשך חצי שעה.

ג. מוציאים את המגש ,מערבבים הכל בעדינות (על מנת שלא לפגוע בירקות) ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.

ד. לאחר חצי שעה מוציאים שוב את המגש ומערבבים הכל בעדינות ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.

ה. מוציאים את המגש , מכסים את האוסובוקו בנייר כסף ומחזירים לתנור לשעה-שעה וחצי בחום של 150 מעלות.

ו. מסדרים יפה בצלחת הגשה אוסובוקו עם ירקות השורש.
מומלץ להגיש עם פירה
בטטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר