fbpx

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

שילוב מעניין של מנה איטלקית קלאסית וניחוח מקומי חגיגי חומרים ל6- מנות6 יחידות אוסובוקו עגל חלב במשקל כ- 300 גרם כל אחד 1 כוס דבש1 לימון סחוט 1 ליטר ציר עגל 1 גבעול רוזמרין 1 גבעול טימין 2 יח תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות קמח לקימוח מלח ופלפל שחור טחון טרי שמן זית לטיגון 1 כוס יין אדום אופן ההכנהמתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה מוסיפים את הדבש והלימון לאחר קבלת גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל.מוסיפים את הרוזמרין והטימין מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר.מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד כ-15 דקות מומלץ להגיש על מצע פירה מתובל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

שילוב מעניין של מנה איטלקית קלאסית וניחוח מקומי חגיגי

חומרים ל6- מנות
6 יחידות אוסובוקו עגל חלב במשקל כ- 300 גרם כל אחד
1 כוס דבש
1 לימון סחוט
1 ליטר ציר עגל
1 גבעול רוזמרין
1 גבעול טימין
2 יח תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
קמח לקימוח
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן זית לטיגון
1 כוס יין אדום

אופן ההכנה

מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה מוסיפים את הדבש והלימון לאחר קבלת גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל.

מוסיפים את הרוזמרין והטימין מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר.

מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד כ-15 דקות

מומלץ להגיש על מצע פירה מתובל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר