אוסובוקו פילה לבן

ל- 6 מנות: מרכיבים:6 פרוסות ירך חזיר בעובי 4-5 סנטימטרקמחמלחפלפל שחור גרוסשמן לטיגוןלרוטב:שמן זית2 בצלים חתוכים גס2 גזרים חתוכים לקוביות1 שורש סלרי1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות10 עגבניות אדומות בשלות קצוצות2 כוסות יין אדוםעלי דפנהטימיןפלפל אנגלי300 גרם תערובת של פירות יבשיםאופן ההכנה:טובלים בקמח את פרוסות החזיר ומנערים מעודפי הקמח.מחממים שמן בסיר גדול ומזהיבים את החזיר משני הצדדים, מוציאים ושמים בצד.מטגנים את הירקות כ- 5 דקות, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ- 10 דקות.מוסיפים את היין, נתחי החזיר ועשבי התיבול, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעתיים.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9

ל- 6 מנות:

מרכיבים:
6 פרוסות ירך חזיר בעובי 4-5 סנטימטר
קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון

לרוטב:
שמן זית
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
10 עגבניות אדומות בשלות קצוצות
2 כוסות יין אדום
עלי דפנה
טימין
פלפל אנגלי
300 גרם תערובת של פירות יבשים

אופן ההכנה:
טובלים בקמח את פרוסות החזיר ומנערים מעודפי הקמח.
מחממים שמן בסיר גדול ומזהיבים את החזיר משני הצדדים, מוציאים ושמים בצד.
מטגנים את הירקות כ- 5 דקות, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ- 10 דקות.
מוסיפים את היין, נתחי החזיר ועשבי התיבול, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעתיים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר