אוסובוקו פילה לבן

 

ל- 6 מנות:

מרכיבים:
6 פרוסות ירך חזיר בעובי 4-5 סנטימטר
קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון

לרוטב:
שמן זית
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
10 עגבניות אדומות בשלות קצוצות
2 כוסות יין אדום
עלי דפנה
טימין
פלפל אנגלי
300 גרם תערובת של פירות יבשים

אופן ההכנה:
טובלים בקמח את פרוסות החזיר ומנערים מעודפי הקמח.
מחממים שמן בסיר גדול ומזהיבים את החזיר משני הצדדים, מוציאים ושמים בצד.
מטגנים את הירקות כ- 5 דקות, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ- 10 דקות.
מוסיפים את היין, נתחי החזיר ועשבי התיבול, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעתיים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה