אורה בטטה WRAP

מצרכים: 1 קילו אורזאצהאספרגוסמלפפוןבטטה טמפורהפטריית שיטאקהדפי בטטהרוטב טריאקיאופן ההכנה:משרים קילו אורז ל- 20 דקות, כאשר המים מכסים את האורז. לאחר 20 דקות שופכים את המים ומסננים את האורז עד אשר יוצאים מים נקיים. שמים בסיר חשמלי או על הגז, ומוסיפים 3 ס"מ מים מעל האורז. (לא להרים את המכסה ולא לערבב תוך כדי).לאחר כ- 1/2 שעה פותחים את המכסה ומחכים 20 דקות עד שמתקרר.מעבירים לכלי להמשך קירור.מהאורז מכינים משטח בהתאם לכמות הסועדים. מגלגלים את הסושי יחד עם המרכיבים: אצה, אספרגוס, מלפפון, בטטה טמפורה, פטריית שיטאקה. יש להקפיד על חלוקה שווה של המצרכים לאורך הרול. מכינים את דפי הבטטה בצ'יפסר או בטוסטר.את דפי הבטטה שמים מעל האורז, ובעזרת המחצלת מהדקים אותה לאורז. מעל הסושי מזליפים רוטב טריאקי.ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים:
1 קילו אורז
אצה
אספרגוס
מלפפון
בטטה טמפורה
פטריית שיטאקה
דפי בטטה
רוטב טריאקי

אופן ההכנה:
משרים קילו אורז ל- 20 דקות, כאשר המים מכסים את האורז.
לאחר 20 דקות שופכים את המים ומסננים את האורז עד אשר יוצאים מים נקיים.
שמים בסיר חשמלי או על הגז, ומוסיפים 3 ס"מ מים מעל האורז.
(לא להרים את המכסה ולא לערבב תוך כדי).
לאחר כ- 1/2 שעה פותחים את המכסה ומחכים 20 דקות עד שמתקרר.
מעבירים לכלי להמשך קירור.
מהאורז מכינים משטח בהתאם לכמות הסועדים.
מגלגלים את הסושי יחד עם המרכיבים: אצה, אספרגוס, מלפפון, בטטה טמפורה, פטריית שיטאקה.
יש להקפיד על חלוקה שווה של המצרכים לאורך הרול.
מכינים את דפי הבטטה בצ'יפסר או בטוסטר.
את דפי הבטטה שמים מעל האורז, ובעזרת המחצלת מהדקים אותה לאורז.
מעל הסושי מזליפים רוטב טריאקי.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר