אורז בעגבניות וגרגירי חומוס

 

חומרים:
1 יח’ “רוטב פסטה משפחתי” של “פריניר”.
1 בצל בנוני קצוץ.
4 כפות שמן.
2 כוסות אורז מובחר.
2 כוסות מים חמים.
כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפונה, שעועית, עדשים).
עירית קצוצה לעיטור.

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב.
מוסיפים את האורז ומאדים יחדיו.
מוסיפים את החומוס, את המים הרותחים ואת רוטב פסטה המשפחתי של “פריניר”.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למשך 20 דקות.
מגישים חם מעוטר בעירית קצוצה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה