אורז מלא מוקפץ עם טופו וירקות

 

מרכיבים:
2 כפות שמן זית
בצל קטן, קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית ג'ינג'ר טחון ‏
1200 גרם טופו, חתוך לקוביות
4 כוסות אורז מלא סוגת, מבושל
3 כפות רוטב סויה
1 גזר, חתוך לפרוסות דקות
5 פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסות
חצי כוס אפונה מבושלת
2 כפות כוסברה קצוצה‏
כפית שמן שומשום כהה

אופן ההכנה:
חממו שמן זית בווק על אש גבוהה.
הוסיפו את הבצל, השום, הג'ינג'ר והגזר.
ערבבו במהירות.
הוסיפו את הטופו, הפטריות ואת האורז.
הקפיצו.
הוסיפו את רוטב הסויה, האפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום.
הקפיצו כמה דקות והגישו מיד.

צילום דן פרץ






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה