אורז מלא מוקפץ עם טופו וירקות

מרכיבים: 2 כפות שמן זיתבצל קטן, קצוץ2 שיני שום כתושותכפית ג'ינג'ר טחון ‏1200 גרם טופו, חתוך לקוביות4 כוסות אורז מלא סוגת, מבושל3 כפות רוטב סויה 1 גזר, חתוך לפרוסות דקות 5 פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסותחצי כוס אפונה מבושלת2 כפות כוסברה קצוצה‏כפית שמן שומשום כההאופן ההכנה:חממו שמן זית בווק על אש גבוהה. הוסיפו את הבצל, השום, הג'ינג'ר והגזר. ערבבו במהירות. הוסיפו את הטופו, הפטריות ואת האורז. הקפיצו. הוסיפו את רוטב הסויה, האפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום. הקפיצו כמה דקות והגישו מיד.צילום דן פרץ

מרכיבים:
2 כפות שמן זית
בצל קטן, קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית ג'ינג'ר טחון ‏
1200 גרם טופו, חתוך לקוביות
4 כוסות אורז מלא סוגת, מבושל
3 כפות רוטב סויה
1 גזר, חתוך לפרוסות דקות
5 פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסות
חצי כוס אפונה מבושלת
2 כפות כוסברה קצוצה‏
כפית שמן שומשום כהה

אופן ההכנה:
חממו שמן זית בווק על אש גבוהה.
הוסיפו את הבצל, השום, הג'ינג'ר והגזר.
ערבבו במהירות.
הוסיפו את הטופו, הפטריות ואת האורז.
הקפיצו.
הוסיפו את רוטב הסויה, האפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום.
הקפיצו כמה דקות והגישו מיד.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר