מרכיבים:
2 כפות שמן זית
בצל קטן, קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית ג'ינג'ר טחון
1200 גרם טופו, חתוך לקוביות
4 כוסות אורז מלא סוגת, מבושל
3 כפות רוטב סויה
1 גזר, חתוך לפרוסות דקות
5 פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסות
חצי כוס אפונה מבושלת
2 כפות כוסברה קצוצה
כפית שמן שומשום כהה
אופן ההכנה:
חממו שמן זית בווק על אש גבוהה.
הוסיפו את הבצל, השום, הג'ינג'ר והגזר.
ערבבו במהירות.
הוסיפו את הטופו, הפטריות ואת האורז.
הקפיצו.
הוסיפו את רוטב הסויה, האפונה, כוסברה ושמן שומשום.
הקפיצו כמה דקות והגישו מיד.
צילום דן פרץ