מצרכים:
1 כוס אורז
1 כוס ג'אמפ תפוח קינמון (סיידר)
בצל קצוץ
100 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
100 גרם תפוחים מיובשים
100 גרם משמש מיובש
100 גרם אננס מיובש
100 גרם שקדים מולבנים מטוגנים
100 גרם אגוזי מלך מטוגנים
2 כפיות קינמון
1/3 כוס סוכר
½ כפית מלח
אופן ההכנה:
מבשלים את האורז,
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
קוצצים את הפירות היבשים.
מוסיפים עם הסיידר והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי בחישה.
מבשלים מספר דקות.
להגשה:
יוצקים מעל האורז המוכן ומגישים.
מתאים גם כרוטב לצלי או כתוספת לבשר.