אטריות טלייטלה עם ריקוטה, פרג ודבש

החומרים (ל-6 מנות)500 גרם אטריות רחבות (טלייטלה או פטוצ'יני)50 גרם חמאה2 כפות פרג3 כפות דבש250 גרם ריקוטהקליפה מגוררת מ-1 תפוז או לימון.הכנה1) מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים ושומרים על כרבע כוס ממי הבישול.2) מחזירים את הסיר לאש ומתיכים בו את החמאה. מוסיפים את גרגרי הפרג ומטגנים 30 שניות. מוסיפים את הדבש, הגבינה ומעט ממי הבישול של הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את הפסטה ומקפיצים במהירות ברוטב עד שהיא חמה. מסירים מהאש.3) זורים את קליפת הלימון / תפוז, מקפיצים עם הפסטה ומגישים מיד.

החומרים (ל-6 מנות)
500 גרם אטריות רחבות (טלייטלה או פטוצ'יני)
50 גרם חמאה
2 כפות פרג
3 כפות דבש
250 גרם ריקוטה
קליפה מגוררת מ-1 תפוז או לימון.

הכנה
1) מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים ושומרים על כרבע כוס ממי הבישול.

2) מחזירים את הסיר לאש ומתיכים בו את החמאה. מוסיפים את גרגרי הפרג ומטגנים 30 שניות. מוסיפים את הדבש, הגבינה ומעט ממי הבישול של הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את הפסטה ומקפיצים במהירות ברוטב עד שהיא חמה. מסירים מהאש.

3) זורים את קליפת הלימון / תפוז, מקפיצים עם הפסטה ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר