החומרים (ל-6 מנות)
500 גרם אטריות רחבות (טלייטלה או פטוצ'יני)
50 גרם חמאה
2 כפות פרג
3 כפות דבש
250 גרם ריקוטה
קליפה מגוררת מ-1 תפוז או לימון.
הכנה
1) מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים ושומרים על כרבע כוס ממי הבישול.
2) מחזירים את הסיר לאש ומתיכים בו את החמאה. מוסיפים את גרגרי הפרג ומטגנים 30 שניות. מוסיפים את הדבש, הגבינה ומעט ממי הבישול של הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את הפסטה ומקפיצים במהירות ברוטב עד שהיא חמה. מסירים מהאש.
3) זורים את קליפת הלימון / תפוז, מקפיצים עם הפסטה ומגישים מיד.